poze atelier bucuria exprimarea inocen ei copilului din noi

Atelier Bucuria - exprimarea inocenței copilului din noi

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 17 Mai 2016 19:00
Bd. Unirii nr. 31

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/12

Atelier de dezvoltare personală

“Bucuria este cea mai înaltă dintre toate energiile. Este magica senzație că orice este posibil. Bucuria izvorăște din aprecierea darurilor fiecărei clipe. Bucuria îți permite să atragi și să-ți creezi clipele prezente și viitoare la cele mai înalte niveluri posibile.” – Doreen Virtue

Bucuria dă culoare vieții. Cu ea în suflet, depășim mai ușor orice provocare, ne vindecă mai repede orice rană și devenim inspirați să ne atingem potențialul nelimitat. Din păcate, am pierdut inocența copilului din noi și am uitat să ne bucurăm, confundând bucuria cu plăceri trecătoare.
Marți, 17 mai te invit la un atelier din seria Atelierele Stării de Bine, care s-a bucurat de un mare interes - Atelierul Bucuria, exprimarea inocenței copilului din noi. Între orele 19.00 – 22.00, te aștept să ne reamintim împreună că:

- bucuria vine din interiorul nostru și nu depinde de circumstanțe
- ne putem reconecta oricând la bucuria pe care o simțeam când eram copii, prin modalități simple, care nu așteaptă decât să fie redescoperite
- putem regăsi bucuria în simplitate, iar simplitatea e ușor de obținut, dacă alegem asta.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe www.alinaroman.ro, secțiunea Evenimente.

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine. Poți opta și pentru un abonament de participare la patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 40 lei pentru fiecare atelier.

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki, Hooponopono și Thetahealing. Alina are o experiență de 17 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe www.alinaroman.ro, secțiunea Evenimente.

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 1390 zile, 09 Mai. 2016

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .