poze curs de cosmoenergetica bucure ti 7 8 octombrie 2023

CURS DE COSMOENERGETICĂ București 7 - 8 octombrie 2023

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Octombrie 2023 11:00 - Duminică 8 Octombrie 2023

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

CURS DE COSMOENERGETICĂ București 7 - 8 octombrie 2023

CURS DE COSMOENERGETICĂ

Modulul 1

Prezența fizică, nu este un curs online!

www.cosmoenergetica.ro

Pentru informații și înscrieri la curs trimiteți vă rog un email cu numele, numărul de telefon si solicitarea dvs pe:
cosmoenergetica.ro@gmail.com
urmând sa fiți contactat de catre domnul Slava Gurschi pe WhatsApp sau email in următoarele 24 de ore.

Detalii curs:

Mulți dintre voi frecventează diferite cursuri, seminare, traininguri de dezvoltare personală, unde primiți multă informație interesantă. Această informație, de regulă, peste o perioadă de timp se uită, rămâne în trecut și din punct de vedere practic, câștigați foarte puțin din aceste evenimente.

Vreau să VĂ OFER ceva deosebit. CUNOȘTINȚE și EXPERIENȚE PREȚIOASE, care o să vă fie UTILE PENTRU TOATĂ VIAȚA! O să primiți și informație folositoare dar și LECȚII DE UTILIZARE A CUNOȘTINȚELOR NOI ÎN PRACTICĂ! Deoarece numai prin practică vă veți convinge cât de FUNCȚIONALE și FOLOSITOARE sunt tehnologiile cosmoenergetice!

Veți obține DEPRINDERI și SKILL-uri valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact și la distanță, autotratare, diagnosticare, curățarea spațiului locativ, armonizare sufletească, autorealizare socială și personală, curățarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii și activarea resurselor interne, înlăturarea blocajelor emoționale, fricilor, depresiilor, curățarea de influențe energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacităților intelectuale, întărirea imunității, calmarea și armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependențele, eliminarea durerii etc.

Cunoștințele și deprinderile obținute le veți putea utiliza cu succes atăt personal cât și în raport cu apropiații voștri. Familia este un organism întreg și pentru ca să ai o viață echilibrată și armonioasă este necesar de lucrat nu doar pe plan personal dar și de îmbunătățit sferele vieții a soțului, copiilor, părinților.

Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeuții) vor avea rezultate și mai bune. Orice persoană poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilități speciale. Avem cosmoenergeți care utilizează reiki, teta-healing, yoga ș.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice și de dezvoltare personală sunt compatibile cu cosmoenergetica.

COSMOENERGETICA este un sistem nou de dezvoltare personală și spirituală, bazat pe diferite cursuri, tehnici și principii, care au ca scop: armonia, vindecarea, echilibrul și cunoașterea.

Dezvoltarea personală înseamnă creştere pe toate structurile şi în toate dimensiunile vieţii, înseamnă să te cunoşti pe tine însuţi, să te accepţi, să te iubeşti şi să-ţi doreşti să te dezvolţi mereu.

Cosmoenergetica a fost creată anume pentru acest scop! Ea ne acordă posibilitatea de a ne SCHIMBA și de a ne LĂRGI CONȘTIINȚA, să percepem ceva nou, să cunoaștem prin experiența proprie energiile care acționează în viața noastră, și din ce este totul creat și ce ne înconjoară. Devenim capabili să pătrundem în alte dimensiuni și realități, să ne lărgim spectrul de informații și să ne mărim metabolismul energo-informațional, care va permite să punem în mișcare algoritmii sistemici ai cosmoenergeticii de modelare a realității, precum un copil lipește din plastelină realitatea sa imaginară.

Cursul de cosmoenergetică nu este o prelegere, seminar sau training în înțelesul obișnuit. Mai degrabă, lecțiile teoretice ca atare nu constituie în exclusivitate baza pentru posedarea tehnologiilor cosmoenergetice de către cursant, nu se rezumă numai la transmiterea unui volum de informații.

Prima fază importantă în formarea cosmoenergetului este inițierea în frecvențe. Inițierea nu este doar un cuvânt, un obicei sau un ritual. Aceasta reprezintă o acțiune reală în domeniul spiritual-energetic, în timpul căreia se realizează o anumită restructurare a sferelor energetice umane. După inițiere, corpul sau câmpul energetic al cursantului se schimbă și el primește accesul la energiile câmpului energo-informațional extern. După aceasta, are loc instruirea cursantului în tehnicile și metodele de bază a cosmoenergeticii: cum să operăm cu aceste energii, cum să le aplicăm, cum să le controlăm. De obicei 1-2 zile sunt suficiente pentru formarea unui cosmoenerget începător, dar fără inițiere este inutilă.

La fiecare curs de cosmoenergetică se obține un set de instrumente (tehnici de autocunoaştere şi dezvoltare). Acestea vor fi exersate între întâlniri pentru consolidarea schimbării personale și spirituale. E o adevarată călătorie iniţiatică în care veți experimenta misterul tehnologiilor cosmoenergetice.

Participarea la astfel de evenimente este o oportunitate de a întâlni oameni noi, sau de a crea o comunitate de oameni care gândesc pe aceeaşi lungime de undă.

COSMOENERGETICA ESTE UNA DIN CELE MAI EFICIENTE PRACTICI DE TRATARE A ORGANISMULUI UMAN! Minimum ce poate obține cursantul de pe urma frecventării trainingului de cosmoenergetică pentru începători este SĂNĂTATEA stabilă a organismului, pentru toată viața! Și acest minimum, de fapt, constituie valoarea cea mai importantă în viața omului. Este suficient să activezi 30 de minute pe zi frecvențele Farun-Buddha, Firast, Șaon, Zevs ca să uiți pentru totdeauna de policlinici, spitale și medicamente. Când spun asta, mă fondez pe experiența proprie, a colegilor-cosmoenergeți, și a multor discipoli ai mei care practică cu regularitate cosmoenergetica.

Terapia cosmoenergetică nu implică tratamentul organelor în plan separat - ficat sau rinichi, și nu rezolvă o singură problemă, vindecarea are loc la toate nivelurile: vindecarea corpului fizic, a planului social și a stării sufletești (inclusiv probleme de ordin karmic).

La curs, pe lângă orele de teorie și practică, participanții primesc CÂTEVA ȘEDINȚE DE PURIFICARE ȘI ARMONIZARE ENERGETICĂ. Totodată, fiecare poate fi DIAGNOSTICAT în prealabil (la dorință).

Fiecare participant la curs primește CADOU - un MANUAL DE COSMOENERGETICĂ și o ANSĂ RADIESTEZICĂ! Dar, mai sunt pregătite și alte surprize plăcute.

Cursul este predat de Gurschi Veaceslav, DISCIPOLUL ÎNTEMEIETORULUI COSMOENERGETICII, VLADIMIR PETROV.

Pot să vă consult ce frecvențe să vă alegeți pentru inițieri. Vă recomand să citiți despre frecvențe ca să vă decideți de ce aveți nevoie. Astfel vă puteți alege după necesitățile și posibilitățile dvs. ce frecvențe doriți și cantitatea de frecvențe. Poate fi și o singură frecvență. Însă prima frecvență care o primiți este Farun-Buddha, în rest la alegerea dvs.

Vreau să schimbăm formatul obișnuit al seminarelor, cursurilor, și trainingurilor. Să trecem de la VORBE la FAPTE!

Pentru informații și înscrieri la curs trimiteți vă rog un email cu numele, numărul de telefon si solicitarea dvs pe:
cosmoenergetica.ro@gmail.com
urmând sa fiți contactat de catre domnul Slava Gurschi pe WhatsApp sau email in următoarele 24 de ore.

Vă așteptăm cu mare drag!

Mai multe detalii: https://www.cosmoenergetica.ro/curs-cosmoenergetica-slava-gurschi.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 371
ioana gurschi

Adaugat in urma cu 301 zile, 18 Sep. 2023

Adaugat de cosmoenergetica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .