poze curs online de istoria artei de la da vinci la salvador dali

Curs online de Istoria Artei – De la da Vinci la Salvador Dali

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Octombrie 2020 19:00 - Marţi 20 Octombrie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Descoperă cele mai frumoase opere de artă din lume și motivele penntru care sunt atât de apreciate, la cursul online de istoria artei. Ai și un ghid experimentat, istoric de artă, care știe să te facă atent la detaliile importante care fac farmecul unei picturi.

Ai ghicit! Fundația Calea Victoriei organizează din 20 octombrie Cursul online – Introducere în istoria artei. Oriunde te-ai afla, dacă ai internet, poți urmări comod cele 5 întâlniri de curs, în fiecare seară de marți, de la 19.00. Cursul e online, live și interactiv.

Lectorul Cosmin Ungureanu îți va oferi informații valoroase despre pictori celebri și opere lor de referință. Cu puțin antrenament și obișnuința de a acorda atenție detaliilor, înveți să descifrezi mesajul pe care îl transmite o pictură, să recunoști perioade și curente artistice.

Concret, ce se va întâmpla la cursul online de istoria artei?

O să fii fascinat de lucrurile pe care le vei descoperi despre marii maeștri ai Renașterii italiene: Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Rafael Sanzio, Veronese sau Tintoretto. Descoperi vedetele perioadei baroce și clasice: Rembrandt, Caravaggio, Rubens sau Velázquez.

Reprezentanții rococoului și ai neoclasicismului: Jean-Antoine Watteau, Francois Bouche sau Jean-Honoré Fragonard au venit cu propria versiune despre ce înseamnă frumusețe și eleganță. Apoi originalii pictori ai secolului XIX: Gustav Courbet, Jean-François Millet, Edvard Munch sau Gustav Klimt au schimbat din nou canoanele.

„Revoluţionarii” secolului al XX-lea și cei mai titrați dintre reprezentanți săi: Pablo Picasso, Paul Cézanne sau excentricul Salvador Dali ne sunt, poate, mai familiari. Dar sigur le vei privi cu alți ochi lucrările, după ce vei urma acest curs de istoria artei.

Ce zici? Ești gata să-ți rezervi cinci seri, ca să intri în lumea celor care înțeleg arta? Atunci intră pe site, pe pagina cursului și achită taxa de participare – 375 de lei, online sau prin transfer bancar.

Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări cursul. Dacă ai întrebări, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/introducere-in-istoria-artei-4/

Pret bilet: 375 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 58

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 14 zile, 12 Oct. 2020

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 867

Alte Evenimente din Bucuresti
speed dating digital

Speed Dating Digital

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 31 Octombrie 2020
speed dating digital

Speed Dating Digital

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 1 Noiembrie 2020
speed dating digital

Speed Dating Digital

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Noiembrie 2020
speed dating digital

Speed Dating Digital

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 15 Noiembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .