poze curs open ms project 2010 for advanced

Curs Open: Ms project 2010 for Advanced

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Aprilie 2016 10:45 - Duminică 17 Aprilie 2016
Cal Dorobanti nr 50B

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/15

curs practic de utilizare a Ms Project 2010

Vrei sa inveti care sunt pasii pentru coordonarea eficienta a unui proiect? Te asteptam atunci la cursul interactiv de utilizare avansata a programului Microsoft Project 2010.

Connect Events organizeaza in zilele de 16 si 17 aprilie, a IV-a editie e cursului practic MS Project 2010 – Advanced Technics. Trainingul va avea loc la Bucuresti, in locul deja obisnuit – Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti nr 55B).

In cadrul acestui training veti invata cum sa lucrati cu interfata de utilizator a programului Microsoft Project 2010, cum sa definiti si sa gestionati proiectele dar si cum sa creati rapoarte elaborate si sa gestionati bugete. Programul de training este unul intensiv si se adreseaza managerilor de proiect dar si tuturor persoanelor ce isi doresc sa invete cum sa coordoneze eficient un proiect utilizand un software profesionist.
Pe parcursul celor 2 zile de curs, veti invata sa:
- Realizati planul de activitati al proiectului;
- Planificati bugetul si sa asignati resursele la sarcini;
- Realizati un master plan si sa definiti legaturile in cadrul proiectului;
- Gestionati sarcini, resurse si costuri;
- Gestionati in comun resursele si sa evaluati proiectele.
Particularitatea adusa de acest curs este aceea ca, intreaga sesiune este inregistrata audio si este oferita cu titlu gratuit tuturor participantilor. Astfel, informatii esentiale predate la curs, pot fi oricand accesate si reimprospatate la o simpla apasare de buton.

Vrei mai multe detalii?
Pentru detalii legate de inscriere si tematica, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la: rezervare@connectevents.ro si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sorina TIRCA
Connect Events
Departament Marketing & Comunicare
0727 317 419
rezervare@connectevents.ro
www.connectevents.ro

Despre Connect Events
Connect Events s-a nascut din dorinta de a realiza pe piata din Romania evenimente si traininguri “altfel”. Am reusit de-a lungul timpului sa realizam o serie de cursuri care s-au evidentiat prin noutatea tematicilor dar si prin adaptarea lor perfecta la noua realitate a mediului de business autohton. Intelegem ca mediul dinamic in care ne dezvoltam activitatea, este in permanenta schimbare si ca nevoile de perfectionare din cadrul departamentelor unei companii au devenit tot mai specifice. Din dorinta de a realiza programe care sa cuprinda informatii complete legate de principalii piloni ai unei companii, am lansat seria programelor Master Class dedicate departamentelor de management, marketing, vanzari si departamentului financiar. Obiectivul acestor programe este sa raspunda rapid unor necesitati imediate si sa ofere participantilor increderea si cunostintele necesare pentru derularea cu succes a activitatii lor.
Acordam o atentie deosebita experientei pe care fiecare participant o are la trainingurile noastre, incurajam relationarea si creearea de noi conexiuni, derulam o serie de aplicatii practice si jocuri care faciliteaza asimilarea informatiilor intr-o maniera placuta si relaxata. Pregatim atent in colaborare cu trainerii nostri, conceptul fiecarui curs si selectam cu multa grija subiectele care sunt abordate in cadrul fiecarui training.

Mai multe detalii: http://www.connectevents.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 987

Eveniment postat de organizator

connect events

Adaugat in urma cu 2942 zile, 05 Apr. 2016

Adaugat de connectevents.srl

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .