poze eveniment caritabil inimi care zidesc

Eveniment caritabil INIMI CARE ZIDESC

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Iunie 2014 18:30
Splaiul Unirii Nr.96

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a ajuta la continuarea construirii unei bisericute din nordul Moldovei, inceputa de aproximativ doua decenii

In data de 19 Iunie 2014, orele 18.30, va avea loc evenimentul caritabil Inimi care Zidesc. Evenimentul va fi gazduit de Showroom-ul Exotique ( adresa: Splaiul Unirii Nr.96). 


Violeta Tanasa, organizatorul acestui eveniment, ne-a marturisit: Orasul Dorohoi, este locul in care m-am nascut si am crescut, unde oamenii au o frumusete aparte. Este un loc al lui Dumnezeu, cladit pe frumusete, dragoste si armonie, care imbina, perfect, stiinta, cultura, arta si spiritualitatea, prin personalitatile pe care le-a darui, tarii noastre, de-a lungul timpului, personalitati cunoscute nu doar la nivel national ci si la nivel international: George Enescu, Mihai Eminescu (nascut la Ipotesti, jud. Botosani), Spiru Haret, Pastorel Teodoreanu, Ion Pillat etc. 


Cei care vor da curs invitatiei noastre, se pot bucura, in cadrul programului, de prezenta doamnei Geta HEIMERL, psiholog si scriitor, care va sustine un workshop despre "Cuvantul care zideste", introducandu-ne, in acelasi timp, in lumea Povestilor cu Ingeri scrise chiar de ea, de prezenta domnului Gheorghe IOVU denumit si "doctor de suflete" prin muzica terapeutica, de inspiratie divina, pe care o creeaza si interpreteaza. 


In cadrul acestui eveniment, domnul Gheorghe Iovu va lansa, in premiera, C.D.-ul Fiii Luminii si ne va incanta auzul, in mod special, cu melodia Intoarcerea Dacilor, o melodie care a atins sufletele celor care au ascultat-o, din tara si din afara tarii. Muzica lui Gheorghe Iovu este cunoscuta si apreciata atat in tara cat si peste hotare unde a tinut numeroase concerte. Petra Pintelei, studenta la Relatii Internationale, cunoscatoare a sase limbi straine, olimpica, va sustine un moment vocal. Petra Pintelei, fosta eleva a Scolii cu Deficienti de vedere din Bucuresti a transformat o usoara dizabilitate, intr-o abilitate, prin realizarile pe care le-a obtinut pe parcursul timpului, demonstrand ca, lumina vine din interior.


In cadrul evenimentului vor fi licitate obiectele donate de catre Catalin Botezatu (donatie – o rochie), Elena Ignat - Raza Ra (donatie - o picture realizata special pentru acest eveniment) si Valentina Pelinel (donatie – o geanta sau o bijuterie). 


Din cauza pericolului degradării zidurilor bisericii, începută cu două decenii în urmă, si din dorinta de a vedea finalizată construirea acestui sfânt locas, preotul paroh Georgel Chichioaca si enoriasii parohiei Trestiana, din Dorohoi, fac apel către toti cei care doresc sa ajute. 


Evenimentul caritabil Inimi care Zidesc, incerca sa impulsioneze, pe toti cei dornici de a ajuta la continuarea construirii Bisericii Izvorul Tamaduirii, sa contribuie: - fie material (prin utilaje si materiale de constructie)- fie financiar prin donatii facute in cont: RON 2511.010308.5.37 deschis la CEC Bank sucursala Dorohoi, cod IBAN: RO 57 CECEBT 0236RON0049534

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 636
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1943 zile, 23 Mai. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3424

Alte Evenimente din Bucuresti
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019
curs de leadership si inteligenta emotionala eq

Curs de Leadership si Inteligenta Emotionala EQ

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2019 - 26 Sep 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 22 Sep 2019 - 22 Sep 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .