poze seara de life coaching

Seara de Life Coaching

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 13 Decembrie 2016 19:00 - Marţi 13 Decembrie 2016
Lente (str. Dionisie Lupu, nr. 78)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 4/8

Serile de Life Coaching propuse în cadrul inițiativei Întâlniri inspirate pentru oameni cu aspirații duc la un alt nivel conceptul de group coaching.

Ideea de Life Coaching de Grup crește în popularitate în întreaga lume. De ce? Pentru că îți oferă un spațiu intim de conversație, totul plecând de la obiective clare și oferindu-ți posibilitatea să aprofundezi problema în discuție din mai multe perspective: a ta, a life coach-ului, a celorlalți participanți.

Rezultatele? Construirea unor planuri de acțiune cu o conversie foarte bună de succes când sunt puse în practică.

Motivul? Mediul relaxat, suportul micii comunități din jurul tău și faptul că responsabilitatea asumată în cadrul unei comunități e catalizată de o energie mult mai puternică decât cea asumată individual.

Participanții la sesiuni de grup de life coaching beneficiază de ceea ce se numește peer learning (învățare reciprocă), termen ce poate fi simplu interpretat ca o formă de apel la „înțelepciunea grupului”. Procesul de peer learning oferă mai mult timp de a integra noile perspective și potențiale resurse, face procesul de tranziție între starea actuală și cea dorită mult mai facil.

Serile de Life Coaching propuse în cadrul inițiativei Întâlniri inspirate pentru oameni cu aspirații duc la un alt nivel conceptul de group coaching: tema întâlnirii nu este propusă de life coach, ci de participant, în funcție de nevoile sale din momentul respectiv. Coach-ul își asumă managementul sesiunii astfel încât toți participanții să găsească soluții la nevoile lor. Astfel, participanții au o mai mare libertate în comunicare și pot fructifica în mod spontan noile relații făcute.

Întâlniri inspirate pentru oameni cu aspirații sunt seri de life coaching bilunare (marțea, de la 19:00 la 22:00) adresate antreprenorilor la început de drum și celor cu experiență, oamenilor management, oamenilor care au aspirații de succes – liderilor de mâine. Fiecare întâlnire va reprezenta un mixt de experiențe și de oportunități de învățare și dezvoltare, va avea maxim 8 participanți și garantează nu doar un networking de calitate, ci și rezultate palpabile, ce vor fi urmărite în timp.

Următoarea întâlnire inspirată va avea loc pe 29 noiembrie, de la ora 19:00, la Lente (str. Dionisie Lupu, nr. 78). Înscrieri aici: https://goo.gl/y2VLLF

Mai multe detalii: http://www.constantinamariei.ro/evenimente/intalniri-inspirate-pentru-oamenii-cu-aspiratii/

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 2682 zile, 24 Nov. 2016

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .