poze spatii fericite design pentru o stare de bine

Spaţii Fericite – Design pentru o stare de bine

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Octombrie 2019 19:00 - Miercuri 9 Octombrie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Cum adică „Spații fericite”? Să-ți explic. Din 9 octombrie, la Fundația Calea Victoriei, poți participa la un curs care te învață cum să organizezi spațiul în care lucrezi sau în care locuiești astfel încât să te simți cu adevărat confortabil în el.

Cursul Spaţii Fericite – Design pentru o stare de bine are loc în două seri de miercuri, de la 19.00 la 21.00, la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București.

Lectorul Ana Stear îi va ajuta pe participanţi să înţeleagă modul în care spaţiul interior ne afectează la nivel senzorial şi psihologic şi le va da sugestii pentru a crea un ambient care să îi motiveze.

De ce? Pentru că starea de spirit pe care o avem în spaţiile de lucru sau în locuinţa ne influenţează randamentul, optimismul şi relaţionarea cu cei din jur. Cu ajutorul unor idei simple vor şti să evite acele greşeli de decorare şi mobilare menite să îi împiedice apoi să utilizeze în bune condiţii spaţiul de care dispun.

Mulți oameni se plâng de stări de disconfort permanent şi nu ştiu de ce. Sunt noţiuni de psihologie umană aplicate în arhitectura de interior care îi pot ajuta. De ce e important să ne organizăm bine casa? De ce sunt lămpile esenţiale în interioare şi de ce excesul de mobilier în aceeaşi încăpere oboseşte? Este şemineul un moft sau un mijloc simplu de a fi mai fericiţi?

Temele celor două întâlniri vor fi:

1. Noţiuni de design funcţional pe fiecare zonă a casei. Reguli generale pentru un interior funcţional în spaţii mici. Dar şi noţiuni de psihologie şi importanţa lor în domeniul neuroarhitecturii. De ce avem nevoie de spaţii fericite? Va fi un dialog cu cursanţii pentru a afla cum văd aceştia organizarea optimă a diverselor spaţii de locuit şi se vor aduce în atenţia lor mici aspecte de decorare menite să îi ajute în organizarea unui ambient corect.

2. 10 Sfaturi pentru un interior în care să te simţi bine. Prezentăm o grilă de 10 instrumente de neurogeometrie care, folosite în spaţiul personal, promit o creştere a stării de bine a ocupantului. La sfârşitul cursului, veţi avea toate noţiunile necesare pentru un stil de viaţă mai bun, la voi acasă.

Taxa de participare este 180 de lei, înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/spatii-fericite-design-pentru-o-stare-de-bine/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 163

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 359 zile, 07 Oct. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 857

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
comunicarea eficienta seminar curs sub licen a pcm

Comunicarea eficientă – seminar (curs) sub licență PCM®

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 30 Sep 2020
curs de pictura pentru incepatori

Curs de pictură pentru începători

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .