poze un nou stil de via a

Un Nou Stil de Viață

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 Februarie 2019 19:00
Centrul Călătoria Inimii, Strada Mr. Aviator Ștefan Sănătescu nr. 53, sector 1, București

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Un Nou Stil de Viață - Sănătatea corpului. Practica Prezenței și relația cu corpul tău

Starea ta de bine nu este ceva ce depinde exclusiv de mediul în care trăiești. Oricine poate face ceva pentru sănătatea lui fizică, emoțională și mentală. Oricine își poate schimba Viața în toate aspectele sale: fizic, relații, emoții, sexualitate, vocație, spiritualitate. Oricine își poate gestiona cu succes stările psihice, printr-o practică zilnică și o minimă disciplină interioară.

Un Nou Stil de Viață înseamnă în primul rând sănătate. Nu poți crea nimic solid în această lume dacă ești în suferință, bolnav. Nu te poți bucura și nu te poți deschide către dimensiunea ta spirituală dacă trupul tău este afectat de boală. O viață împlinită pleacă de la un corp sănătos.

Un Nou Stil de Viață înseamnă relații armonioase, înseamnă autocunoaștere și integrare într-o comunitate de oameni care doresc să trăiască mai conștient. Înseamnă spirit ecologic, înseamnă armonie cu natura, înseamnă o viziune curată asupra lumii în care trăim.

Un Nou Stil de Viață înseamnă empatie și compasiune, dar mai înseamnă și recuperarea puterii personale, precum și acea Încredere că îți poți depăși limitele.

Nu în ultimul rând, Un Nou Stil de Viață înseamnă capacitatea de a crea liber, dincolo de orice sistem sau doctrină. Împreună dăm la o parte vălul care ne împiedică să integrăm în viața noastră o tehnologie a visării, a acțiunii conștiente, împreună decriptăm ce stă la baza întregii creații de realitate numită Viața noastră.

Prin întâlnirile grupate sub titulatura Un nou Stil de Viață ne-am asumat o misiune delicată, aceea de a aduce în lumina conștienței informație valoroasă, pe care nu o vei regăsi în mainstream-ul cultural, informație care scutură din temelii paradigma științifică actuală. Noutăți care schimbă felul în care percepi medicina, psihologia, biochimia, nutriția, știința în general. Toate aceste informații care sunt în rezonanță cu filosofia Maestrului Interior vin să completeze tabloul general pe care îl propune Călătoria Inimii și pe care îl vom aborda pe parcursul acestor seri de discuții și experiență directă.

Dacă consideri că ai capacitatea de a crea în viața ta starea de bine, că bucuria din Viața ta depinde de tine însuți în mare măsură, atunci hai și tu la Centrul Călătoria Inimii miercuri 20 februarie de la ora 19. Prima temă propusă este: Sănătatea corpului. Practica Prezenței în relație cu corpul tău. Mișcare și nutriție.

Bogdan Grigoraș, în numele întregii echipe Călătoria Inimii

p.s. Un Nou Stil de Viață devine o direcție de bază în Călătoria Inimii. Cuprinde workshopuri, conferințe, webinare online, seri libere, prezentări de carte, precum și alte evenimente în care ai ocazia să cunoști oameni care au înțeles beneficiile practicii prezenței și au inclus această practică în toate dimensiunile vieții lor, au făcut schimbări semnificative ce au condus către... un Nou Stil de Viață.

Seară deschisă. Participare gratuită, pe bază de înscriere

Mai multe detalii: http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1114-Un-Nou-Stil-de-Viata

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 549

Eveniment postat de organizator

olivia

Adaugat in urma cu 1892 zile, 19 Feb. 2019

Adaugat de danaoliv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .