poze workshop de dezvoltare personala prin tehnici specifice de actori

Workshop de dezvoltare personala prin tehnici specifice de actori

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Martie 2015 18:30
Popa Savu, nr 20

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/12

Marti, 10 martie, de la ora 18:30 te asteptam la WORKSHOP-UL DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN TEHNICI SPECIFICE DE ACTORIE alaturi de actorii Cristi Martin si Anca Olteanu.

Cu totii suntem pe o scena, in mod constant – nu neaparat pe o scena de teatru, ca actorii profesionisti, insa avem si noi public si critici. Si pe aceasta scena vrem sa fim cat mai buni, cat mai convingatori si cat mai apreciati.

Ce urmarim prin acest workshop?

Va propunem o schimbare de perspectiva in abordarea provocarilor de orice fel, va propunem sa va redescoperiti si sa va impingeti limitele cat mai departe, prin tehnici specifice actoriei, pe care insa vi le vom arata mai ales prin beneficiile ce vi le vor aduce in viata de zi cu zi.

Workshop-ul la care va invitam este unul de invatare prin joaca, pentru ca, nu-i asa, munca fara distractie nu atrage prea tare pe nimeni! Tehnicile actoricesti vor fi transpuse pentru a va invata cum sa va exprimati ideile ca sa-i cuceriti pe ascultatori, cum sa fiti mai creativi si mai spontani in comunicare, cum se gestioneaza emotiile si cum se depasesc blocajele emotionale si marea frica de vorbitul in public, care sunt tehnicile si acele „tips & tricks” pe care actorii profesionisti le folosesc cu maiestrie pentru a ajunge la public. Cu totii veti fi invitati sa iesiti din zona de confort, iar daca asta este intotdeauna benefic, acum vom vedea ca devine si usor.

La ce va ajuta participarea la un astfel de workshop?

Acest workshop, sustinut de doi actori profesionisti cu state vechi, are ca scop, printre altele, cresterea nivelului de incredere si stima de sine, iar de aici decurg, in mod natural, alte beneficii: imbunatatirea comunicarii cu ceilalti si generarea de relatii personale si profesionale mult imbunatatite. Iar odata depasite barierele, veti avea toate instrumentele si curajul sa va identificati si sa va atingeti mai usor obiectivele, sa comunicati mai eficient cu echipele voastre, sa ajungeti mai repede la rezultatele pe care vi le-ati dorit, pe toate planurile – personal, profesional si relational.

Cum facem schimbarea?

Lucram cu „materialul clientului” – adica doar cu propriile voastre capacitati si aptitudini, de care insa, poate, nici nu sunteti constienti sau pe care v-a fost teama sa le luati in serios pana acum. Facem totul prin jocuri si tehnici actoricesti – improvizatie, citire si interpretare de text, gestionarea emotiilor, exercitii de concentrare, coordonare, atentie, de dictie, respiratie si emisie vocala, dezinvoltura, limbaj corporal, de identificare si eliminare a blocajelor emotionale, de creativitate, relaxare si eliminarea stresului.

Exercitiile vor fi realizate atat individual, cat si in echipa, ceea ce va va dezvolta abilitatile de a interactiona mai eficient cu echipele voastre.

Cui se adreseaza workshop-ul?

Tuturor celor care vor mai mult de la ei insisi, de la viata lor si de la relatiile cu ceilalti.

Concret, oricine e binevenit la workshop, din orice domeniu si la orice nivel profesional.

Cine sustine workshop-ul?

Cristi Martin este actor profesionist cu state vechi, cunoscut publicului roman de mai mult de 20 de ani.

Are o experienta ampla de profesorat, participari la conferinte educationala si de dezvoltare personala, precum si de sustinere de traning-uri de specialitate, realizate prin metode pe care le-a personalizat pentru a oferi fiecarui particioant experienta si beneficiile de care are nevoie, pastrand in aceslasi timp starea de joc si relaxare.

Anca Olteanu este o actrita din generatia tanara, care are deja o semnificativa experienta de teatru si film. Este trainer acreditat si s-a dezvoltat pe directia tehnicilor de actorie aplicate. Anca a reusit sa lucreze cu succes si cu copii, pentru care a adaptat tehnicile la nivelul lor de joc si intelegere, dar si cu adultii sin diverse domenii de activitate, pe care ii invata cum sa aplice singuri aceste informatii in viata personala si profesionala.

Cand va avea loc workshop-ul si pe ce durata se va desfasura?

Workshop-ul va avea loc marti, 24 februarie, de la ora 18:30 pana la 21:30.


Pret?Costul atelierului este:

– 120 lei/pers

– 100 lei/pers daca mai aduci o persoana

– 90 lei/pers daca mai aduci doua persoane

REDUCERE!

-Cei ce au participat la atelierele precedente vor beneficia de o reducere de 30 lei.

-Doamnele si domnisoarele ce se inscriu pana pe 8 martie vor plati doar 80 lei.

Atelierul este destinat persoanelor cu varsta de peste 16 ani.

Inscrierea se face prin mail la adresa contact@artandhobbystudio.ro. In mail vei preciza ca doresti sa te inscrii la Workshop actorie, numarul de persoane, numele si un numar de tel.

Mai multe detalii: http://artandhobbystudio.ro/workshop-de-dezvoltare-personala-prin-tehnici-specifice-de-actorie-2/

Pret bilet: 120 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 504

Eveniment postat de organizator

carmen

Adaugat in urma cu 1819 zile, 25 Feb. 2015

Adaugat de Art & Hobby Studio

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1430

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .