poze editura herald si maestrul jae sheen yu va invita la o intalnire cu sundao
poze editura herald si maestrul jae sheen yu va invita la o intalnire cu sundao poze editura herald si maestrul jae sheen yu va invita la o intalnire cu sundao poze editura herald si maestrul jae sheen yu va invita la o intalnire cu sundao

EDITURA HERALD şi MAESTRUL JAE-SHEEN YU vă invită la o întâlnire cu SUNDAO

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 12 Septembrie 2012 18:30 - Miercuri 12 Septembrie 2012
LIBRĂRIA BASTILIA - Piața Romană nr. 5

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari

Numar min/max participanti: 10/70

Editura Herald şi Maestrul Jae–Sheen Yu vă invită la o întâlnire deosebită cu Sundao în ziua de 12 Septembrie 2012, ora 18.30, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană. În cadrul serii va fi lansată cartea „Sundao. Respirația daoistă și practica vindecării”.

EDITURA HERALD şi MAESTRUL JAE-SHEEN YU
vă invită la o întâlnire cu SUNDAO
- Lansare de carte -
12 Septembrie 2012, ora 18.30, Librăria Bastilia


Editura Herald şi Maestrul Jae–Sheen Yu vă invită la o întâlnire deosebită cu Sundao în ziua de 12 Septembrie 2012, ora 18.30, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană. În cadrul serii va fi lansată cartea „Sundao. Respirația daoistă și practica vindecării”.
În cadrul acestei întâlniri, Maestrul Ja-Sheen Yu ne va împărtăși din cunoașterea și experiența sa, ajutându-ne astfel să ne familiarizăm cu un domeniu total necunoscut în România. Expunerile vor fi însoţite de demonstrații practice care vor evidenţia beneficiile unei respirații corecte și conștiente.
În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea Maestrul Yu va oferi autografe pe cartea sa publicată în limba română.
Invitaţi:
Maestrul Jae–Sheen Yu
Gabriela Deniz, editor, Editura Herald
Camelia Cioba, Fundaţia „Floarea-vieții”
Andreea Serbanescu, practicant Sundao
Moderator : Vlad Doroican, Editura Herald

JAE-SHEEN YU, cunoscut şi sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de către învăţătorul său, este unul dintre cei mai inovatori şi dinamici instructori ai tradiţiei Sundao, un maestru învăţător şi vindecător născut în Coreea de Sud. După ce s-a stabilit în SUA în 1998, a deschis centre în California şi Arizona. În prezent, este director al programului Sundao USA.
Maestrul călătoreşte în toată lumea, oferind seminarii de meditaţie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu şi programe de retreat în Asia, Europa, Rusia şi SUA, pentru adulţi, copii şi diferite organizaţii. Prin munca sa, el a îndrumat şi ajutat mii de oameni în procesul lor de dezvoltare şi transformare spirituală, pentru ca aceştia să poată trăi sănătoşi şi conştienţi.

Sundao este o artă de vindecare tradițională daoistă, o practică de pregătire a minții și trupului pentru dezvoltare fizică, mentală și spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm și să armonizăm întreaga noastră ființă - minte, trup și spirit. Sundao consolidează în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale şi emoţionale se pot vindeca. Mai mult, dacă se practică regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, făcând faţa oricăror viitoare ameninţări. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunătăţi sănătatea, poate regla somnul, poate duce la creşterea rezistenţei, la un metabolism mai eficient şi la un ten mai luminos. Sundao este o tehnică în care se lucrează cu energia vieții pentru a îmbunătăţi sănătatea şi armonia în trup, inimă şi spirit.
Parteneri media : Libraria Bastiliei, Fundatia „Floarea Vietii” , Romania Liberă, Radio Romania Cultural, Modista.ro, Academia Catavencu, SR – The Club Of Serial Readers, Privesc.eu, Filme-Carti.ro, 4arte.ro, Body Mind Spirit, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, PRWave, AmintiriDinCopilarie.ro, Seeds For Happiness, Studentie.ro, Agentia de Carte, Bookblog.ro, 1cartepesaptamana.ro, Romania Pozitiva, Art Line, 121.ro

Mai multe detalii: http://www.edituraherald.ro/start.asp

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1302

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 4221 zile, 06 Sep. 2012

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .