poze lansare de carte observarea de sine
poze lansare de carte observarea de sine poze lansare de carte observarea de sine poze lansare de carte observarea de sine

Lansare de carte "Observarea de sine"

Bucuresti , Bucuresti. Joi 20 Iunie 2013 18:30 - Joi 20 Iunie 2013
Libraria Bastiliei, Pta. Romana

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari

Numar min/max participanti: 10/150

Lansare de carte „Observarea de sine”, de Red Hawk in prezenta autorului, Joi 20 iunie, ora 18:30, la Libraria Bastiliei din Pta. Romana. Anul acesta Good Company a tradus si publicat „Observarea de sine”, o carte transformationala si pretioasa, considerata o contributie unica la literatura invataturii despre A Patra Cale.

Lansare de carte „Observarea de sine”, de Red Hawk in prezenta autorului, Joi 20 iunie, ora 18:30, la Libraria Bastiliei din Pta. Romana.


Anul acesta Good Company a tradus si publicat „Observarea de sine”, o carte transformationala si pretioasa, considerata o contributie unica la literatura invataturii despre A Patra Cale.
“Cunoaste-te pe tine insuti” este o straveche invatatura despre trezirea spirituala. Observarea de sine e calea prin care ajungem la aceasta cunoastere.
Cateodata te intalnesti cu o carte care te lasa atins pana in maduva fiintei tale, o carte care rescrie intr-un fel si ceea ce mai citisei inainte sa dai de ea. Astfel de carti, dupa ce le termini incepi sa le recitesti, le porti cu tine, te inspira sa scrii si tu, transforma felul in care vezi si intelegi lucruri importante din viata ta. Observarea de sine este o astfel de carte. Autorul prezinta esenta acestei invataturi intr-un mod unic: combinand analiza profunda cu instructiuni practice si cu poezii cu talc.

Traducatorii si editorii cartii au cautat ca traducerea sa fie cat mai aproape de sensul editie originale care pe alocuri e criptic, lucru facut intentionat pentru a incuraja cititorul la o reflectie personala asupra ideilor prezentate si nu a le prelua „nedigerate”, ca pe o obligatie „spirituala”.

Good Company l-a invitat in Romania pe autorul cartii, Robert Moore, Ph.D. (a.k.a. Red Hawk), pentru a sarbatori impreuna publicarea in Romania a cartii sale „Self Observation” si pentru a sustine un seminar de weekend despre practica spirituala straveche a observarii de sine. Red Hawk este un poet, scriitor si profesor universitar american, autorul a cinci colecţii de poezie si detinator a mai multe premii de literatura. Red Hawk a sustinut seri de lectura cu poeţi celebri precum: Allen Ginsberg, Rita Dove, Miller Williams, Tess Gallagher si Coleman Barks.
Lansarea cartii in prezenta autorului va avea loc Joi 20 iunie la ora 18:30 la libraria Bastilia din Piata Romana. Red Hawk va vorbi despre dobandirea atentiei interioare, ne va raspunde la intrebari si va oferi dedicatii. Evenimentul Facebook este aici.
Puteti citi primele 4 capitole din „Observarea de sine” in biblioteca Good Company.
Seminarul de weekend cu Red Hawk „Observarea de sine: Trezirea la dragoste” va avea loc in zilele 21-23 iunie in Bucuresti la Centrul Seeds for Happiness.
Aceasta carte este intr-adevar una pretioasa.
Arnaud Desjardins, eminent invatator spiritual cu sediul in Hauteville, Franta
„De cand m-am alaturat in tinerete grupurilor de studiu al lui Gurdjieff, acum 60 de ani la Paris, am citit multe carti in franceza si engleza pe tema observarii de sine, a constientei de sine si a reamintirii de sine. A fost o surpriza foarte placuta sa descopar in cartea lui Red Hawk idei importante pe care nu le-am gasit in alta parte sau, in orice caz, nu le-am gasit exprimate intr-un mod atat de convingator. Multe dintre cartile pe tema spiritualitatii sunt interesante, dar putine sunt cu adevarat de ajutor. Aceasta carte este intr-adevar una pretioasa.”
Arnaud Desjardins, eminent invatator spiritual cu sediul in Hauteville, Franta, autor a numeroase carti, inclusiv The Jump into Life si Toward the Fulness of Life; a studiat cu Madame Jeanne de Salzmann (1950-1965).

Cartea ofera inspiratie si un set excelent de instructiuni de folosire.
Robert A. Schmidt, Ph.D., director spiritual al Centrului de meditatie Tayu
„Observarea de sine este un element cheie al invataturii A Patra Cale, care merita atentia speciala pe care o primeste in acest volum scris admirabil de concis si usor de citit. Red Hawk scrie despre observarea de sine cu vocea inconfundabila a autoritatii neimpuse, ce poate aparea doar ca rezultat al cultivarii acestei practici pentru un timp indelungat, in mod profund si persistent. Atat practicantii experimentati ai observarii de sine sau ai altor forme de meditatie-martor, cat si neofitii aflati pe calea riguroasa a explorarii de sine, vor gasi un material hranitor in aceasta contributie unica la literatura invataturii despre A Patra Cale. Cartea ofera inspiratie si, in acelasi timp, un set excelent de instructiuni de folosire. O recomand din inima.”
Robert A. Schmidt, Ph.D., director spiritual al Centrului de meditatie Tayu; editor al volumului Archeology of Sexuality.

Nu exista o dizertatie mai buna despre acest subiect la ora actuala pe piata.
E.J.Gold, artist; autor, invatator spiritual
„In aceasta carte Red Hawk spune adevarul. Vorbeste atat de elocvent despre procesul de trezire si despre puterea observarii de sine, incat mi-as dori sa fi avut aceasta carte disponibila atunci cand am inceput sa lucrez cu grupuri. Nu exista o dizertatie mai buna despre acest subiect la ora actuala pe piata. Urmati-i indicatiile si o sa aveti succes, garantat.”
E.J.Gold, artist, autor al multor cartii precum American Book of Dead.
Va asteptam cu drag si interes!

Mai multe detalii: http://www.goodcompany.ro/eveniment/391/lansare-de-carte-observarea-de-sine#descriere

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1550

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 3987 zile, 26 Mai. 2013

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .