poze inscrieri in clubul saptamanal al exploratorilor
poze inscrieri in clubul saptamanal al exploratorilor

Inscrieri in CLUBUL saptamanal al EXPLORATORILOR

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 5 Septembrie 2015 10:00 - Duminică 20 Septembrie 2015
str. Alexandru Ioan Cuza nr. 23, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/10

Intre 1-30 septembrie Asociatia Maia impreuna cu Exploratorii Metropolitani incep inscrierile pentru Clubul saptamanal al copiilor – grupele de varsta: peste 4 ani impliniti – 6 ani; 7 - 9 ani (minim 6 - maxim 10 copii/ grupa).

Intalnirile clubului incep din luna octombrie si vor avea loc o data pe saptamana (de 4 ori/luna). Locul de desfasurare este sediul Asociatiei Maia, in zilele de joi sau vineri, iar ora va fi stabilita de comun acord cu copiii si parintii.
In cadrul acestor intalniri, micii Exploratori:
•isi dezvolta abilitatile native in cadrul grupului, ca membrii cu drepturi si responsabilitati, invatand sa lucreze in echipa si sa preia conducerea la momentul oportun. Un bun leader conduce prin exemplu personal si stie sa valorifice potentialul fiecarui coechipier
● isi dezvolta abilitatile native in cadrul grupului, ca membrii cu drepturi si responsabilitati, invatand sa lucreze in echipa si sa preia conducerea la momentul oportun
● exploreaza cat mai multe zone de potential (teme pe care ni le propunem lunar), pentru a descoperi singuri ce-i atrage si ce fel de activitati ii implinesc. Este deci o “calatorie” de autocunoastere si de “invatare naturala”, ce consolideaza pe parcurs stima & increderea in sine.
● se distreaza cu un scop - fuziunea activitatilor educative, de dezvoltare personala cu cele de joaca, recreere, team-buiding si a proiectelor de grup reprezinta mijlocul prin care incurajam cresterea intelectuala, fizica, sociala si sufleteasca a copiilor nostri.
● invata prin actiune – isi insusesc activ cunoştintele, deprinderile si aptitudinile. In opozitie cu invatarea teoretica, cea prin actiune inseamna a invata din experienţele de zi cu zi si din activitati practice.
In completarea intalnirilor saptamanale, Clubul Exploratorilor va continua sa tina cel putin o data pe luna cate un atelier de weekend pentru copii, centrat pe tema abordata la club in luna respectiva. Atelierele de weekend vor avea intrare libera doarpentru membrii Exploratori dar sunt deschise si copiilor din afara clubului, in limita locurilor disponibile.
Atelierele vor fi un prilej in plus pentru copii sa invete, jucandu-se, despre lumea inconjuratoare si despre ei insisi. Cei mici sunt incurajati sa observe, sa-si largeasca orizontul de cunoastere si sa-si dezvolte capacitatea de relationare cu semenii & de lucru in echipa.
Inscrierea ca membru al Clubului Exploratorilor implica plata unei cotizatii lunare de 100 Ron, care este folosita ca fond administrativ pentru activitatile desfasurate & pentru sprijinirea unor activitati similare cu copii din categorii vulnerabile. Membrii clubului Exploratorii au intrare gratuita la atelierele suplimentare de weekend.
Iata tematica propusa de Clubul Exploratorilor pentru activitatile din perioada Octombrie 2015 – Iulie 2016 (consultati-o detaliata pe activitati & obiective pe blogul nostru!):
-PAMANTUL IN UNIVERS
-CE SUNT TRADITIILE? OBICEIURI DE IARNA
-EROIII COPILARIEI NOASTRE
-IDENTITATE & SIMBOLURI
-NATURA IN SALBATICIE SI IN GRADINA
-SANATATE INAINTE DE TOATE
-ASCUTIM MINTEA SI CLADIM SPIRITUL DE ECHIPA
-ARTA SI INDEMANARE

Mai multe detalii: http://exploratorii-metropolitani.blogspot.ro/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 893

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 3163 zile, 04 Sep. 2015

Adaugat de oana neacsu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .