poze prime quest a brief case
poze prime quest a brief case

PRIME Quest: A Brief Case

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 15 Mai 2018 09:00 - Marţi 15 Mai 2018
Bulevardul Iancu de Hunedoara 54B

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 10/30

PRIME România vă invită pe 15 Mai 2018, de la 09:00 la PRIME Quest: A Brief Case, o cursă prin agenții de PR și publicitate, având ca loc de întâlnire Moony Coffee Room.

Cea de-a VIII-a ediție PRIME Quest dorește să ducă pasiunea studenților în interiorul agențiilor de PR și Publicitate. Tema ediției de anul acesta este „A Brief Case”. Participanții vor forma mai multe echipe de detectivi porniți în căutarea celor mai ingenioase soluții pentru rezolvarea briefurilor prezentate de către agențiile vizitate.

PRIME Quest este evenimentul care pune studenții față în față cu provocările reale ale vieții de agenție, cărora aceștia le pot face față prin doze mari de creativitate și spontaneitate. Urmând un traseu prestabilit, studenții au posibilitatea de a cunoaște îndeaproape tainele mai multor agenții cunoscute de PR și Publicitate din București, ale căror nume le vor afla după rezolvarea indiciilor. Participanții vor avea de rezolvat mai multe briefuri, întâi în echipe, iar apoi individual. Timpul alocat fiecărei probe, corespondente fiecărei agenții, este de aproximativ o oră. Probele sunt eliminatorii, urmând ca cel mai bun și mai creativ participant să câștige în final un internship la ultima agenție vizitată. Întregul traseu va fi supravegheat și ghidat de către echipa organizatoare.
Întâlnirea va avea loc de dimineață, la Moony Coffee Room, în jurul orei 9, când participanții vor fi împărțiți în mai multe echipe și vor primi toate detaliile necesare pentru a porni „în căutarea ideilor”. Probele eliminatorii fac ca cei mai pricepuți studenți să ajungă în „marea finală” și să intre în cursa pentru internship. Acesta nu va fi făcut public decât după încheierea competiției.

Intrarea la PRIME Quest este 10 lei iar locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului de la link-ul: https://goo.gl/37d5ce până la data de 14 mai, ora 23:59.

Cea de-a opta ediție PRIME Quest este susținută de: Collective România, Mystery Box, Absolute Office, Nestle România, Afri Cola, Merlin’s CHAI, Pizzeria Florina, Moony Coffee Room.

Partenerii media: IQool, IQads, Advertising4U, PRwave, Stiri.ong, IubescStudentia, GoingOut, VinSiEu, Ctrl-D, Smark, The Institute.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/359425011233857/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1284

Eveniment postat de organizator

prime romania

Adaugat in urma cu 2167 zile, 14 Mai. 2018

Adaugat de PRIME România

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .