poze aventuri cu iepura ul de pa te

Aventuri cu Iepurașul de Paște

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Aprilie 2019 11:00 - Sâmbătă 20 Aprilie 2019
Sos. Kiseleff nr. 1, Bucuresti, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 5/80

Muzeul Antipa ii invita pe copii la Aventuri cu „Iepurașul de Paște” sambata, 20 aprilie 2019

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 11:00 la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni. Temerarii exploratori vor fi însoțiți de Andreea Cătălina Drăghici, cercetător al muzeului și de invitatul surpriză al evenimentului, un Iepuraș de Paște!

În prima parte a întâlnirii, Iepurașul le va povesti micuților despre trei prieteni simpatici întâlniți în călătoriile sale: sturzul cântător, iepurele marsupial și narvalul, iar Andreea le va împărtăși micuților participanți informații si curiozități despre fiecare dintre aceste viețuitoare în parte. Sturzul cântător este pasărea care vestește vremea călduroasă, iar ouăle sale colorate în minunate nuanțe de albastru sunt sursă de inspirație pentru cei care încondeiază tradiționalele ouă de Paște; iepurele marsupial, un animal întâlnit foarte rar, înlocuiește în Australia tradiționalul Iepuraș de Paște, iar narvalul, întâlnit în Oceanul Arctic, prezintă un dinte asemănător unui corn de unde și denumirea de „unicornul mărilor”. Andreea le va explica micuților că acest animal folosește ecolocația pentru a crea o „hartă” a mediului înconjurător.

În a doua parte a evenimentului vă propunem o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rând spectatori și protagoniști. Actorii păpușari Ana Crăciun-Lambru, Ana-Maria Cucută, Monalisa Toncu și Victoria Radu au pregătit o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.


Parteneri: Pipo și Doxi
Parteneri media: Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews.ro, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.
Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Mai multe detalii: http://antipa.ro/ro

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 783

Eveniment postat de organizator

muzeul antipa

Adaugat in urma cu 1809 zile, 15 Apr. 2019

Adaugat de florentinap

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 47

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .