poze uite cine se bucura de primavara

Uite cine se bucură de primăvară!

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Martie 2019 11:00 - Sâmbătă 23 Martie 2019
Sos. Kiseleff nr. 1, Bucuresti, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 5/70

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 11:00 la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 11:00 la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni. Temerarii exploratori vor fi însoțiți de Andreea Cătălina Drăghici, cercetător al muzeului.

Primăvara trezește la viață întreagă natură, iar plantele, animalele și oamenii se bucură deopotrivă de căldura soarelui. În prima parte a întâlnirii, Andreea le va povesti micuților despre trei viețuitoare care așteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii: barza, popândăul și fluturele negru. Barza se va reîntoarce în țară, marcând astfel începutul primăverii, popândăul ne va arăta atât căsuța lui de vară, subternă, pe care o sapă tot timpul anului, cât și pe cea în care s-a adăpostit pe timpul iernii; tot acum, copiii vor afla că există câteva specii de fluturi de zi care iernează ca adult și care au un comportament specific care le asigură supraviețuirea. Fluturele negru se învelește cu un strat de frunze moarte care îl protejează, iar stratul de zăpadă acționează ca o pătură izolatoare împotriva frigului. Imediat ce se încălzește, acesta iese de sub stratul de frunze și ne încântă cu minunatul lui zbor.

În a doua parte a evenimentului vă propunem o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rând spectatori și protagoniști. Actorii păpușari Ana Crăciun-Lambru, Ana-Maria Cucută, Monalisa Toncu și Victoria Radu au pregătit o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.


Parteneri: Pipo și Doxi

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Mai multe detalii: https://antipa.ro/product/uite-cine-se-bucura-de-primavara/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 248

Eveniment postat de organizator

muzeul antipa

Adaugat in urma cu 345 zile, 18 Mar. 2019

Adaugat de florentinap

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .