poze alchimia interna taoista

Alchimia interna taoista

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 23 Martie 2014 10:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Kan&Li – crearea corpului nemuritor prin transmutarea energiei sexuale in forta vitala

Mica iluminare a lui Kan si Li (contopirea apei si focului, Yin-ului si Yang-ului) reprezinta primul pas catre crearea corpului spiritual nemuritor in traditia taoista. Ea inseamna transmutarea energiei sexuale in energia fortei vitale cu scopul de a hrani sufletul. Practic, transferul puterii energiei sexuale in corp si in creier incepe odata cu practicarea lui Kan si Li. Secretul acestei formule consta in inversarea pozitiilor obisnuite ale fortelor Yin si Yang (energia sexuala din rinichi si iubirea, compasiunea din inima), provocand in consecinta ridicarea energiei sexuale ca un abur si transformarea ei in forta vitala pura la nivelul ombilicului.

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/). Website-ul sau : www.andrewfretwell.com

Andrew ne va impartasi, din propria lui experienta, beneficiile acestei meditatii, pe care o considera cea mai importanta invatatura transmisa de maestrul Mantak Chia lumii occidentale. Aceasta meditatie implica practic unirea dintre esenta masculina interioara si esenta feminina interioara, pentru a da nastere unui „embrion” nemuritor. Vom invata sa ne redirectionam obiceiul inconstient de a ne suprima, risipi sau proiecta energia sexuala catre cultivarea sinelui originar androgin. Vom uni fortele opuse ale focului si apei, incepand procesul de eliberare din tiparul minte-corp al lumii duale, care se opune intimitatii reale dintre barbati si femei.

Data: Duminica 23 martie, orele 10:00 – 18:00
Locatia: BUCURESTI - Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING) – sala Mihail Kogalniceanu (mezanin)
Pret: 220 lei
Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Principalele beneficii ale practicii Kan&Li (mica iluminare a Apei si Focului):

- Devenim constienti de sufletul lipsit de forma. Cele cinci spirite ale organelor, asociate cu Pamantul, Apa, Focul, Lemnul si Metalul, se transforma in cele trei forte primordiale ale sufletului (Apa Primordiala, Focul Primordial si Pamantul Primordial) care stau la baza a ceea ce in daoism se numeste „Embrionul Nemuritor” – primul nivel al Sinelui ce actioneaza fara a fi conditionat de lumea materiala.
- Fuzionarea și armonizarea celor cinci fluxuri de constiinta ale personalitatii noastre
- Trairea unui sentiment profund de pace si beatitudine care se naste din unirea aspectelor noastre interioare masculine si feminine
- Deschidem cai de comunicare intre cele trei dimensiuni ale sinelui integral: Spiritul originar, sufletul pre-natal si sinele post-natal (fizic).
- Intelegem natura binara a sufletul uman: existenta polaritatii masculin-feminin pe planul orizontal si a polaritatii cer - pamant sau forma - lipsit de forma pe planul vertical. De ce trebuie sa cultivam un al treilea sine integrat – Inteleptul Interior – pentru a rezolva separarea dintre emisferele cerebrale/cele doua aspecte ale sinelui.
- Crearea unui embrion nemuritor care se transforma treptat in „inteleptul interior”, eliberat de toate conditionarile lumesti
- Eliberarea energiei vindecatoare primordiale din dimensiunile noastre profunde, capabile sa vindece traumele fizice și emotionale
- Intelegerea faptului ca putem sa ne cultivam sinele intern nemuritor fara a renunta la activitatile cotidiene. Alchimia interna se produce chiar si atunci cand ne ocupam de treburile de zi cu zi.
- Activarea iubirii neconditionate prin inversarea fluxului exterior obisnuit al fortelor Yin si Yang.

Mai multe detalii: http://andrewfretwell.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 994
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3715 zile, 21 Feb. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .