poze cele cinci limbaje ale iubirii 25 29 iulie

Cele cinci limbaje ale iubirii (25-29 iulie)

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Iulie 2016 19:00 - Vineri 29 Iulie 2016
Str. Popa Soare nr.40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

Fundatia Calea Victoriei iti propune sa tesem impreuna o explorare asupra limbajelor si formelor de exprimare ale iubirii, care desi ocupa un loc de frunte in clasamentul aspiratiilor noastre interioare, ramane cel mai adesea un mare si profund mister: Cele cinci limbaje ale iubirii (25-29 iulie).

Exprimarea iubirii prin limbajul pe care partenerul nostru il poate intelege contribuie in mod semnificativ la vindecarea ranilor emotionale pe care acesta le poarta cu sine din trecut si care, in conditii tensionate, pot sabota inconstient si actuala relatie. Atentia de a relationa tinand cont de nevoile si de limbajul de iubire specific fiecaruia dintre parteneri consolideaza un climat relational de siguranta si incredere care faciliteaza deschiderea in mod autentic a partenerilor unul spre celalalt.

Toate acestea pot deveni unelte pretioase pentru cresterea stimei de sine, ceea ce ne ofera acel minunat sentiment de inflorire pe care l-am cautat poate toata viata. O relatie sanatoasa de iubire poate fi recunoscuta dupa gradul de respect fata de nevoile fiecaruia dintre parteneri si este insotita de sentimentul celebrarii impreuna a tot ceea ce suntem.

Daca iubirea ti-ar vorbi, crezi ca ai intelege ce-ti spune? Ti s-a intamplat vreodata sa iti spuna cineva ca te iubeste si, pur si simplu, sa nu poti crede ca e adevarat? Sau ti s-a intamplat tocmai invers – sa simti iubire arzatoare pentru cineva anume si respectiva persoana sa nu reactioneze pe masura, oricat ai incercat sa ii transmiti acest lucru?

Tindem sa identificam inconstient iubirea cu starea euforica a indragostirii initiale, iar cand aceasta se risipeste, ni se pare ca am pierdut totul. Indragostirea este o stare, pe cand iubirea este un proces, o dinamica, o calatorie impreuna spre variantele noastre cele mai bune de a fi convietui in doi. A spune „Da” iubirii inseamna a intra de buna voie intr-o aventura din care nu vom mai iesi niciodata aceeasi.

A alege in mod constient iubirea inseamna a te angaja sa iti onorezi cu responsabilitate propriile nevoi de afectiune pentru a-ti mentine mereu rezervorul plin ca sa-i poti oferi, la randul tau, si celuilalt iubirea pe care si-o doreste. Iar pentru a indeplini aceasta conditie esentiala este necesar sa iti cunosti atat propriul limbaj primar de iubire, cat si pe cel al partenerului de cuplu (sau, dupa caz, al copilului tau, al rudelor apropiate, al prietenilor dragi).
Pentru a-ti inlesni acest travaliu de identificare al limbajelor de iubire, te invit sa le exploram pe fiecare in parte de-a lungul a 5 intalniri, dupa cum urmeaza:

1. Primul limbaj al iubirii: declaratiile
2. Al doilea limbaj al iubirii: timpul in doi
3. Al treilea limbaj al iubirii: darurile
4. Al patrulea limbaj al iubirii: serviciile
5. Al cincilea limbaj al iubirii: contactul fizic
Cursul este construit avand ca punct de pornire celebra carte „CELE CINCI LIMBAJE ALE IUBIRII”, de Gary Chapman

Data incepere: 25 iulie 2014; Ora curs: 19:00
Lector: Monica Gaitanaru
Numar ateliere: 5
Frecventa: zilnic (luni-vineri, 25 – 29 iulie)
Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1727456937517607/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1210

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 2842 zile, 15 Iul. 2016

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .