poze cele trei principii ale mintii constiintei si gandirii

Cele trei principii ale mintii, constiintei si gandirii

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Iunie 2014 19:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum ar fi daca problema nu este modul de gandire, ci modul in care percepem gandirea?

Daca mergeti la un psiholog sau la un specialist in NLP, acesta va va ajuta sa va schimbati modul de gandire, conform principiului ca schimbarea gandurilor ne schimba viata. Acest lucru e adevarat - dar cum ar fi daca ar exista o metoda mult mai simpla, care vizeaza insasi sursa tuturor dificultatilor cu care ne confruntam in viata? Cum ar fi daca problema nu este modul de gandire, ci modul in care percepem gandirea?

In acest seminar vor fi prezentate cele trei principii ale Mintii, Constiintei si Gandirii. Mintea este energia spirituala lipsita de forma care sta la baza vietii, Constiinta ne permite sa stim cine si ce suntem in realitate, iar Gandirea este capacitatea de a crea experiente folosind energia fara forma. Cele trei principii lucreaza la unison si explica toate experientele umane, toate comportamentele și sentimentele noastre. Intelegerea lor ne oferă acces la inteligenta profunda a vietii si ne ajuta sa ne folosim pe deplin potentialul creator nelimitat. Vom fi capabili sa gasim claritatea, pacea și libertatea chiar in situatiile cele mai dificile, sa traim fara stres si cu sentimentul ca suntem conectati la viata.

Seminarul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/). Detalii si pe www.andrewfretwell.com.

Data: Vineri 6 iunie, ora 19:00 - 22.00

Loc: Bucuresti, hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti) - sala Ion Mincu 1 (mezanin)

Pret: 70 lei

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)

email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Cele trei principii au fost formulate pentru prima oara de Sydney Banks, un sudor cu noua clase, nascut in Scotia si care traia in British Columbia, Canada, la inceputul anilor 1970. Conform relatarilor verbale ale lui Banks, inregistrate in cursul conferintelor sale, acesta a descoperit cele trei principii in timp ce participa la un seminar despre casnicie. La seminarul respectiv, oamenii erau incurajati sa-si exprime sentimentele fata de partener, sa fie sinceri si sa discute in contradictoriu cu partenerul Simtindu-se descurajati, Banks si sotia lui se pregateau sa plece, dar intre timp au inceput sa discute cu un terapeut care participa si el la seminar.

Banks, care pe vremea aceea traia intr-o stare de mare confuzie, a inceput sa vorbeasca despre nesiguranta sa, Raspunsul terapeutului - "In viata mea n-am auzit asemenea prostii", a fost o adevarata revelatie pentru Banks. Ceea ce a auzit el de fapt a fost: "Nu exista nesiguranta, exista doar ganduri. Nesiguranta mea exista doar in gandurile mele! A fost ca si cum in capul meu ar fi explodat o bomba... a fost o adevarata iluminare!... Iar mai tarziu... viata mea a devenit incredibil de frumoasa."

Ideea fundamentala a acestui sistem este ca viata este generata pe plan spiritual in lumea formelor din energia lipsita de forma si ca experienta noastra ca fiinte umane ia nastere prin interactiunea dintre cele trei principii. Sentimentele si starile mentale sunt auto-create de gandire, iar dincolo de sistemul de gandire personal si limitat al fiecaruia dintre noi se afla un rezervor vast de intelepciune și inteligenta spirituala. Toti avem acces in egala masura la acest rezervor. Sanatatea mentala reprezinta starea naturala a mintii, in care aceasta se odihneste, si atrage dupa sine sentimente de iubire, compasiune si unitate.

Datorita simplitatii si profunzimii lor, aceste principii sunt folosite, cu efecte spectaculoase, in diverse domenii precum medicina, educatie, afaceri, justitie, tratamentul dependentelor de droguri și de alcool etc.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 774
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3618 zile, 23 Mai. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .