poze cnsc si a pornit microfonul pentru editia aniversara

CNSC si-a pornit microfonul pentru editia aniversara

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Aprilie 2013 10:00 - Sâmbătă 20 Aprilie 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Bucuresti, 19.03.2013 - PRIME Romania anunta inceperea inscrierilor pentru editia aniversara a Congresului National al Studentilor la Comunicare, care va avea loc intre 18 si 20 aprilie 2013, la Biblioteca Nationala a Romaniei. Inscrierile se fac pe adresa cnsc.primeromania.ro, pana pe 15 aprilie.

Tema aleasa se afla in stransa legatura cu aceasta editie speciala, Brand Experience reprezentand procesul de creare a unei povesti in jurul unui brand. Prima conferinta va avea loc pe data de 18 aprilie, la ora 10:00, si le va oferi celor prezenti o experienta menita sa ii introduca in atmosfera evenimentului. Participantii vor afla de la specialistii din domeniu cum poate fi definit conceptul de brand experience, care sunt originile acestuia, cum a aparut in strainatate, dar si in Romania si ce rol are el in crearea unei relatii intre brand si consumatori. Cea de-a doua conferinta, care incepe la ora 14:10, a fost gandita sa le ofere participantilor insight-uri despre tehnicile si strategiile de brand experience folosite in offline. Vor fi aduse in discutie avantajele si dezavantajele acestui mediu, regulile dupa care se ghideaza, dar si bugetul necesar unor astfel de campanii.
Ziua a doua, 19 aprilie, va incepe cu o conferinta intitulata „Tactici si strategii in mediul online”, la ora 10:00, in care vor fi analizate diferentele dintre experientele create in mediul online, dar si offline, impactul asupra consumatorilor si costurile implicate. La finalul zilei, in cea de-a patra conferinta, “Concluzii si previziuni in Brand Experience”, la ora 14:10, vor fi aduse in discutie previziuni despre evolutia campaniilor de brand exprience, iar participantii vor afla cum sunt privite acestea in Romania de catre companii si de catre consumatori.
Cu ocazia editiei aniversare, PRIME aduce o schimbare in modul de desfasurare al evenimentului. Astfel, pentru prima oara in istoria CNSC, dupa fiecare conferinta, organizatorii si-au propus sa invite un specialist in comunicare pentru a exemplifica punctele atinse in cadrul conferintei printr-un studiu de caz. Rolul conferintei este foarte important pentru ca ea reprezinta un fundament, oferindu-le participantilor un bagaj critic. Ulterior, cei prezenti il pot folosi pentru a se antrena in discutii cu profesionistii care vin sa exemplifice subiectele dezbatute in panelurile dedicate studiilor de caz.
Ultima zi de eveniment, 20 aprilie, este dedicata workshop-urilor care se vor desfasura simultan, incepand cu ora 12:00. Cei care se vor inscrie vor avea sansa de a pune in aplicare cunostintele acumulate in cele doua zile de conferinte si studii de caz.workshop-urile reprezentand o parte foarte importanta a CNSC-ului, pentru ca le ofera studentilor sansa de a lucra sub indrumarea profesionistilor la realizarea unor campanii cu componente de brand experience.
Inscrierile la eveniment se realizeaza pe site-ul cnsc.primeromania.ro, la sectiunea Inscrieri, pana pe 15 aprilie 2013. Taxa de participare este de 35 RON pentru conferinte si studii de caz, iar pachetul complet, care include si accesul la workshop-uri, este de 45 RON. Indiferent de pachetul ales, taxa include si accesul la petrecerea din cea de-a doua zi si gustarea din pauze.
CNSC este sustinut de partenerii: Dacia, Comunicare.ro, Grolsch, Bitdefender, Tashi, Cumpana, Tipro si de partenerii media: IQads Kadett, PR Romania, StartUB, Metropotam, Hipo, Studentie.ro, PR Wave, COMMUNICATE DE PRESA, WebCultura, Buzz!Camp, TV City, Student din Provincie, Gen90, BestJobs, Scoala ADC*RO, Ambition!, Dor de duca, Bucharest Guide, Iaa Young Professionals, StudLife, 7 seri, Romania pozitiva, Iqool, Academiclink, Witmo.ro, Vinsieu.ro, Onlinestudent.ro, Studentiq.ro, Studentabil.ro, Calendar evenimente, Evenimentestudentesti, UN Youth Romania.

Despre CNSC

Congresul National al Studentilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME Romania.Aflat la ce-a de-a 10-a editie, evenimentul a devenit, treptat, unul din cele mai importante si cunoscute evenimente ale asociatiei datorita caracterului informal pe care il adopta. CNSC ofera studentilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni specialisti, de a intreba, de a discuta si de a primi raspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte din domeniul comunicarii.

Despre PRIME
PRIME Romania este singura asociatie de relatii publice si comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 16 ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare.

Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediul central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:

Andreea Boldeiu
Project Manager CNSC
0727310853
andreea.boldeiu@primeromania.ro

Mai multe detalii: http://cnsc.primeromania.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1109

Eveniment postat de organizator

matache costelina

Adaugat in urma cu 2633 zile, 21 Mar. 2013

Adaugat de costelina.matache

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .