poze conferinta anuala a societatii de antropologie sociala si culturala

Conferinta anuala a Societatii de Antropologie Sociala si Culturala

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Septembrie 2012 - Duminică 30 Septembrie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

British Council participa la Conferinta anuala a Societatii de Antropologie Sociala si Culturala prin prezenta profesorului Adam Drazin (University College London), care va sustine sambata, 29 septembrie, prelegerea cu titlul The Smile on the Face of the Tiger: Discourses of Materialism and Merit in an Age of Migration.

Tot in cadrul acestui eveniment, British Council a sustinut punerea in scena a piesei de teatru Sub Pamant care are la baza un studiu realizat in Valea Jiului si care aduce in prim plan povestile, problemele si cultura unei categorii sociale adesea ignorata in teatrul romanesc de dupa 1989- comunitatile de muncitori.

Piesa de teatru va fi prezentata publicului in data de 29 septembrie, incepand cu ora 19.00, in libraria Bastilia situata in Piata Romana nr. 5.

Conferinta anuala a Societatii de Antropologie Sociala si Culturala se va desfasura in perioada 28-30 septembrie, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (str. Povernei 6-8), iar tema din acest an este Transformations of the State. Taxa de participare este de 25 RON pentru fiecare zi a conferintei.

Evenimentul se adreseaza celor cu interese profesionale in domeniul antropologiei, precum si publicului interesat de tematica antropologiei si a studiilor culturale.
La aceasta editie vor participa peste 100 de cercetatori romani si straini afiliati universitatilor romanesti (Bucuresti, Timisoara, Cluj) si din strainatate (Paris, Londra, Pittsburg, Venetia, Atena, Budapesta etc.).

Conferinta este organizata de Societatea de Antropologie Sociala si Culturala (SASC) in parteneriat cu Institutul Cultural Roman, British Council Romania si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.

Scopul acestui eveniment este de a atrage atentia asupra rolului cercetarilor antropologice si domeniilor conexe (studii culturale, sociologie, etnologie, geografie umana etc.).

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2913 zile, 27 Sep. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .