poze conferinta despre reusita in cariera si dezvoltare personala bri

Conferinta despre reusita in cariera si dezvoltare personala: Bri

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Februarie 2014 09:00
la Willbrook Platinum Business and Convention Center

Categorii: Conferinte si Seminarii

Seminar Maximum Achievement - Brian Tracy

Brian Tracy, unul dintre cei mai cunoscuti consilieri in dezvoltare personala si profesionala din lume, revine la Bucuresti pe 27 martie cu un nou seminar. „Maximum Achievement” este o conferinta dedicata celor interesati sa reuseasca in cariera si in viata personala, aplicand principiile pe care Brian Tracy le-a invatat in zeci de ani de consultanta oferita unora dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Statele Unite, inclusiv CEO ai unor companii Fortune 500.
Participantii la seminarul de la Bucuresti vor invata care sunt cei mai importanti 3 factori care ne influenteaza viata si cum pot fi folositi in avantajul nostru; care este adevaratul motiv pentru care unele persoane si companii au mai mult succes decat altele si cum putem aplica acest lucru in propria activitate; dar si care e modul in care gandesc cei mai de succes oameni din lume, dedus din cele peste 35.000 de interviuri realizate de Brian Tracy in zeci de ani de activitate.
Seminarul „Maximum Achievement” a transformat vietile a mii de oameni din intreaga lume. Prezentat pentru prima data in Romania, evenimentul este ocazie de a-l intalni pe autorul celui mai bine vandut program de dezvoltare personala din lume, Psihologia succesului, tradus in peste 20 de limbi.
Experienta lui Brian Tracy include atat principii de afaceri (valorile, misiunea si viziunea unei companii, independenta financiara, descoperirea avantajelor competitive), cat si personale (tehnici de concentrare, metode de a debloca abilitati innascute, precum creativitatea sau inovatia). Nascut intr-o familie saraca, fara a fi inconjurat de modele de succes sau de lideri care sa il inspire, el a invins toate neajunsurile aduse de situatia sa, a dezvoltat afaceri de succes in sectorul privat american, iar apoi a fondat un adevarat imperiu ca life coach si consultant business.
„Nu intalnesti un om ca Brian Tracy in fiecare zi; in Statele Unite, oamenii de afaceri care apeleaza la el platesc sute sau chiar mii de euro pentru a beneficia de expertiza lui. Noi am vrut sa il aducem in Romania in cadrul unui eveniment cat mai accesibil, de care sa se poata bucura un numar cat mai mare de oameni. Brian Tracy te poate invata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a avea succes in viata personala si in afaceri. Este o miza imensa, dar tocmai acesta e talentul lui Brian: stie cum sa te ajute sa vezi lucrurile intr-o noua lumina, cum sa te ajute sa indeplinesti teluri mari pe baza unor principii simple, cu efecte rapide”, spune Lorand Soares Szasz, business coach si organizatorul evenimentului.
Brian Tracy a transmis invataturile lui despre dezvoltare personala si profesionala catre peste 1.000 de companii si catorva mii de manageri, care lucreaza la unele dintre cele mai mari firme din America. Cu multa pasiune si entuziasm, sustine seminarii despre leadership, vanzari, incredere in sine, obiective, strategii, creativitate si psihologia succesului.
Sistemul succesului dezvoltat de Brian Tracy porneste de la „numitor economic” prezent in patru zone critice ale vietii, se bazeaza pe o orientare continua spre viitor si dezvolta o metoda in sapte pasi care garanteaza ca anul viitor vei putea obtine mai mult decat in anii anteriori.
„Adevaratii lideri nu se nasc, ci se formeaza prin investitii continue in propria persoana. Totul porneste de la principii personale foarte clare, precum integritatea, intelepciunea si tenacitatea, aplicate mai apoi in contexte de business. Trebuie sa stii ce iti doresti si sa ai un drum clar spre succes: iar ceea ce imi doresc eu pentru 2014 este sa ii intalnesc pe participantii din Romania si sa ii ajut sa isi atinga obiectivele personale si de business mai repede decat si-ar imagina ca este posibil”, este mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului sau.
Conferinta „Maximum Achievement” al lui Brian Tracy va avea loc la Willbrook Platinum Business and Convention Center, in data de 27 martie 2014, pe parcursul intregii zile. Brian Tracy va sustine acest seminar si la Cluj, in 25 martie.

Mai multe detalii: http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 884
ina natu

Adaugat in urma cu 3706 zile, 03 Feb. 2014

Adaugat de Ina11352

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .