poze culinarium
poze culinarium

Culinarium

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 11 Octombrie 2014 19:00
Str. Traian nr. 107 (la mansarda)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Weekend-urile reci de toamnă pot deveni mai blânde dacă ne răsfăţăm cu reţete fierbinţi şi delicioase. Pentru că în această perioadă cu toţii petrecem mai mult timp alături de cei dragi în casă, îţi propun să ne aventurăm în mansardă şi să descoperim împreună aromele de sezon, multe şi intense. Vom fi creativi şi ne vom juca cu texturi, arome şi culori, astfel încât la finalul sesiunilor, rezultatul nu doar să ne încânte papilele gustative, ci şi ochii.

Pe parcursul celor două workshop-uri ale atelierului Culinarium, vom testa împreună o serie de reţete vegetariene de toamnă pentru toate cele trei mese principale ale zilei şi vom descoperi că a mânca sănătos este cel mai frumos şi simplu mod de a ne iubi pe noi înşine, de a ne încărca la o priză cu energie pozitivă sau de a-i face fericiţi pe cei apropiaţi.

În cadrul primului workshop ne vom bucura de legumele de toamnă şi vom realiza quiche-uri aromate, dar şi salate rapide şi inedite. La cea de-a doua întâlnire ne vom concentra atenţia pe fructe de sezon şi condimente parfumate. Cu mâini dibace şi voie bună le vom transforma în deserturi uşoare şi în licori aromate.

Atelierul se adresează tuturor pofticioşilor, indiferent dacă sunt vegetarieni sau nu.

Cu cine?
Emilia Radu:

Gătesc cu drag de la 10 ani, chiar dacă la acea vârstă eram doar asistentul personal al mamei. Nu mi-am dat seama nici până acum dacă bucătăria era camera mea preferată pentru că îmi plăcea să gust mereu prima sau deoarece curiozitatea pentru caietul plin de reţete al mamei era indubitabil mai mare decât joaca cu păpuşile. Încurajată de familie, la 16 ani făceam parte dintr-o echipă de bucătari care se asigurau ca invitaţii cuplurilor proaspăt căsătorite să primească meniuri impecabile. Pe parcursul a cinci ani am fost “în culisele” a peste 40 de nunţi, iar ulterior mi-am continuat explorările culinare peste hotare, în toate călătoriile pe care le-am întreprins. În perioada în care am studiat în Turcia, m-am familiarizat cu mirodeniile şi cum puteau acestea să schimbe savoarea mâncărurilor, precum şi cu ingredientele exotice pe care la întoarcerea în ţară le căutam cu încăpăţânare. Mi-am dat seama însă că cel mai important condiment pe care îl poţi pune în orice fel de mâncare este, de fapt, pasiunea. Pasiunea de a găti pentru cei dragi, de a-i face să zâmbească, de a avea grijă de ei.

Cu ce?
Condimentul secret (menţionat mai sus) şi cu un şorţ colorat.

Când?
sâmbată@incubator107 , 11 octombrie 2014 de la 16:00 la 18:0
sâmbată@incubator107 , 18 octombrie 2014 de la 16:00 la 18:0

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Culinarilor/1384, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/663523783763572/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 990

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 3523 zile, 06 Oct. 2014

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .