poze cum sa faci saltul de la angajat la manager

Cum sa faci saltul de la Angajat la Manager?

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Aprilie 2024 18:30 - Joi 18 Aprilie 2024
online https://www.lunif.com/curs/cum-sa-faci-saltul-de-la-angajat-la-manager-358/1319

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Vrei să scapi de haos și să preiei controlul? Vrei să evoluezi către funcția de manager? ✅Descoperă secretele autogestionarii și leadership-ului personal în acest webinar practic!

De câte ori ai rămas cu ochii în soare întrebându-te unde greșești? De ce unii oameni din jurul tău reușesc să se bucure de timp liber, de familie și chiar să evoluezi în cariera, când ţi-e nu-ţi ies nici măcar urgențele zilei. De ce unii oameni ajung manageri sau sunt lideri apreciați și tu nu? Care este diferența dintre ei și tine?

Dacă ţi-ai pus aceste întrebări, deja ai făcut cel mai important pas.

✅Vino la Webinarul Gratuit: “Cum să faci saltul de la Angajat la Manager”, din data de 18.04.2024, de la ora 18:30 să descoperi cum să îți iei cariera și viața în propriile mâini și să faci tranziția către un rol de conducere.

✅Alături de noi va fi Mihaela Gologan – antreprenor, trainer și process manager, care îți va dezvălui exact ce ai nevoie pentru a scăpa de haos și a prelua controlul asupra parcursului tău profesional. Vom explora împreună secretele autogestionarii și leadership-ului personal, oferindu-ți instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și a te dezvolta într-un lider eficient și încrezător.

✅Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

✅ Prin organizarea acestui eveniment susținem Școala Gimnazială Crângu, jud. Teleorman cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor. Vezi cazul școlii aici - https://www.comunitateaccu.ro/%C8%99coala-crangu✅Cui i se adresează webinarul?

Te regăsești în una din aceste afirmații? Atunci acest curs este pentru tine:

„Of, mă simt cam dat peste cap în ultima vreme. Aveam șansa să devin șef la serviciu, dar cred că am cam dat-o în bară cu dezorganizarea și lipsa de inițiativă. Mă simt cam nervos și supărat că nu am fost luat în seamă pentru că nu am fost pe fază la unele chestii importante. E nașpa că am ratat ocazia aia, dar hei, o să trag tare să mă ridic la nivelul ăla de responsabilitate data viitoare.”
„Colegul meu a fost numit șef și nu înțeleg de ce. Nu are performanțe mai bune decât mine. Am vechime mai mare ca el. Nu e pe pile, căci m-am interesat. Nu înțeleg unde greșesc.”
„Mi-am dedicat mult timp și energie la locul de muncă, iar faptul că nu am fost promovat ca manager mă face să mă simt subapreciat și nedreptățit. Simt că am demonstrat capacitățile necesare și că meritam această oportunitate, dar nu am fost luat în considerare. Este dezamăgitor și mă face să mă întreb dacă sunt cu adevărat valorizat.”


✅Cui nu i se adresează webinarul?

Ești deja manager sau lider apreciat de colegi? Mă bucur foarte mult pentru tine. Te aștept la acest curs doar dacă dorești să împărtășești din experiență.
Ești mulțumit de ceea ce faci acum. Ce o fi o fi. Nici șef nu vrei să fii ca să-ţi bați capul cu o mie de probleme. Nici bani mai mulți nu vrei, căci vin cu griji și ai deja suficiente.
✅Cu ce pleacă acasă cursanții?

Vei descoperi cele 7 arii ale autogestionarii și leadership-ului personal. Pe fiecare dintre ele vei practica câte un exercițiu astfel încât la finalul întâlnirii noastre :

Devii conștient de potențialul tău;
Îți va fi mai clară direcția în care ai nevoie să acționezi;
Descoperi cum să continui să crești în funcție de personalitatea ta și comportament;
Faci primul pas pentru a acționa integru, cu încredere în deciziile tale;
Descoperi secretul flexibilității pe lângă adaptare;
Devii conștient de modul în care să interacționezi cu cei din jur;
Ai întreaga strategie pentru a construi viitorului tău ca lider.
Și în tot acest parcurs ai grijă continuu de tine.
✅Despre trainer - Mihaela Gologan

“Sunt Mihaela, viitorul tău mentor.

Înainte de toate sunt un om ca și tine, cu obiective și vise. Mi le-am așternut pe hârtie în fiecare an, le-am pus într-un tablou să le văd în fiecare zi și nu a fost suficient. Am crezut că voi fi remarcată pentru dedicare, perseverență și conștiinciozitate. Dar nu a fost suficient.

Am urmat două facultăți (Inginerie economica & Drept), un master (Logistica), am început un doctorat (Logistica), mi-am luat acreditari naționale (trainer, coach, manager) și internaționale (Lean six sigma, CSCP) și ghici ce? Nu a fost suficient.

Speranța nu a murit. Nu am abandonat nici planurile personale, deși au fost uneori pe locul doi. Pe parcurs am descoperit ingredientele care îmi lipseau ca să obțin rezultatele pe care le doream pentru mine (anul acesta sărbătoresc 10 ani ca Process Manager şi 8 ani de antreprenor) cât și pentru numeroșii oamenii care au participat la cursurile mele.

Te invit și pe tine să descoperi ce îți lipsește ca să fii în controlul evoluției tale! Te însoțesc în fiecare pas astfel încât pentru tine să fie mult mai simplu.” Mihaela Gologan

Te invităm să te alături și să începem împreună această călătorie spre succes!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/cum-sa-faci-saltul-de-la-angajat-la-manager-358/1319

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 122

Eveniment postat de organizator

mihaela

Adaugat in urma cu 70 zile, 11 Apr. 2024

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
concert hauser

Concert Hauser

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 13 Iulie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 22 Nov 2024 - 24 Nov 2024
  • Ai ceva de zis?

    .