poze curs formator

Curs Formator

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 21 August 2012 12:00 - Sâmbătă 1 Septembrie 2012
Strada Nerva Traian, nr. 21, sector 3, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 12/15

ca in perioadele 21-23 august 2012 si 30 august-1 septembrie 2012 Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza cursul Formator –autorizat CNFPA.

Cursul este structurat in sectiuni ce traseaza principalele aspecte ale unei pregatiri teoretice si practice temeinice necesare oricarei persoane care isi doreste sa-si exercite cu profesionalism meseria de trainer si sa exceleze in ceea ce face.

In prima parte a cursului sunt prezentate principiile fundamentale ale psihologiei si pedagogiei in domeniul invatarii adultilor si identificarii diferentelor individuale pentru definirea metodelor folosite in cadrul sesiunilor de formare.

Partea a doua defineste intreg procesul de planificare a unui training, de la stabilirea obiectivelor si metodelor la elementele de de organizare, fara de care un training nu se poate desfasura: sala de curs si amenajarea acesteia, materiale participantilor, conditii tehnice, dar si pregatirea practica a cursului, a planurilor de actiune, a raportului de curs.

Cea de-a treia parte are ca principal rol punerea in evidenta a tehnicilor de comunicare si dezvoltarea abilitatilor personale de a vorbi in public. Este momentul in care cursantii realizeaza importanta claritatii si a conciziei in transmiterea informatiilor, pentru a putea respescta deadline-ul impus. Acestea ofera posibilitatea de a testa rezistenta la schimbare, abilitatea de a lucra cu oameni necunoscuti si controlarea emotiilor in fata acestora.


Pana la data de 10 august 2012 se aplica pretul promotional de 690 lei ce acopera: participarea la curs, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), asistenta si feedback in realizarea temei pentru evaluarea finala, consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare, taxele de examinare finala, taxele de eliberare a certificatului de absolvire, pauzele de cafea.

Inscrierea se face completand formularul de inscriere online:
http://www.fdsc.ro/detaliu-calendar/vrs/IDevent/36

Mai multe detalii: http://www.fdsc.ro

Pret bilet: 690 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1637

Eveniment postat de organizator

fdsc

Adaugat in urma cu 4295 zile, 31 Iul. 2012

Adaugat de FDSC

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .