poze  ezatoare despre sistemele mlm eveniment work at home moms

Șezătoare despre sistemele MLM – eveniment Work at Home Moms

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Iulie 2017 12:00 - Sâmbătă 15 Iulie 2017
Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

Categorii: Conferinte si Seminarii

sezatoare despre sistemele MLM

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din București pe 7 iulie la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri - șezătoarea despre două sisteme MLM care pot construi afaceri de acasă. Evenimentul se va desfășura între orele 12:00 – 14:00 la Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, București, în baza unei donații libere iar înscrierile se fac la contact@wahm.ro.
Despre investiție, satisfacții și ce presupune dezvoltarea unui proiect în domeniul lor de activitate vor împărtăși Gabriela Rusu – Group Leader Usborne, editură cu peste 2.500 de titluri, initiațoarea Raisa’s Books și Adela Neagu - reprezentant DoTerra, uleiuri esențiale cu o poveste și o mărturie.
În cadrul șezătorii se pot testa și cumpăra produse iar detalii despre eveniment se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/247805332388203/.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/247805332388203/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 304

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 881 zile, 09 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 90

Alte Evenimente din Bucuresti
lupul pacalit

Lupul păcălit

Bucuresti, Bucuresti. 8 Dec 2019 - 8 Dec 2019
premiera tudor gheorghe degeaba 30 la bucure ti

Premiera Tudor Gheorghe – „DEGEABA 30” la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 21 Decembrie 2019
stefan banica concert extraordinar de craciun 2019

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2019

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 13 Decembrie 2019
bucovina tradi ionalul concert de sarbatori

Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 14 Decembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .