poze formator cor 242401

FORMATOR COR 242401

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Noiembrie 2021 09:00 - Vineri 12 Noiembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/20

Formare pentru formator

Te gândești să abordezi rolul de trainer, să accesezi joburi în learning and development sau să livrezi cursuri pe cont propriu? Ești deja în unul din departamentele tip training, HR, people development din organizație și vrei să aprofundezi cunoștințele și să ai validare ca formator certificat? Te invit la un program special dezvoltat pentru competentele de formare a oamenilor, cu certificare din partea Ministerului Muncii pentru standardul ocupational FORMATOR COR 242401.1. Prezentare program

Faci următorul pas în dezvoltarea ta, interacționezi cu mediul învățării de calitate! Bright Goals este Școală autorizată pentru formarea de formatori. Facilitatorul este certificat ca formator de formatori și îți oferă peste 12 ani de experiență în training și în dezvoltarea trainerilor. Înveți personalizat pe stilul și nevoia ta. Ai la dispoziție 180 ore de teorie și practică pentru ca tu să devii profesionist în domeniu.

2. Beneficiile tale din program

Înscrierea în program nu se limitează la un simplu curs, ci la susținerea ta în ceea ce-ți propui să obții în domeniu. Oricare ar fi viziunea ta pe mai departe, programul îți oferă șansa de a o transforma în realitate! Ai parte de pregatire teoretică pregatire practică acces la mai multe resurse de învățare Manualul Formatorului de Succes acces în comunitatea de traineri certificati certificare recunoscută la nivel național și european consiliere și suport din partea unui formator cu experiență de 13 ani în domeniu3. Competențe și Module incluse

Vei învăța toate competențele descrise în Standardul Ocupațional, împărțite pe 5 module, prin parte teoretică, învățare experiențială, exerciții și jocuri și discuții facilitate. Poți vizualiza aici conținutul modulelor.

Modulul 1. Fundamentele Procesului de Formare Aplicarea prevederilor legale referitoare la formarea profesională Realizarea analizei de nevoi privind formarea profesională Respectarea eticii și a standardelor profesionale în formarea profesională a adulților Evaluarea competențelor inițiale ale participanților la programul de formare profesională a adulților. Aplicarea procedurilor de asigurare a calității activității de formare profesională a adulților Comunicarea și relaționarea în procesul de formare. Dezvoltarea lucrului în echipă implicată în procesul de formare. Gestionarea conflictelor.

Modulul 2. Pregătirea programului/stagiului de formare Organizarea activităților de formare Proiectarea procesului de instruire Elaborarea instrumentelor de evaluare.

Modulul 3. Realizarea activităților de formare Realizarea activității de formare teoretică Realizarea activității de formare practică Gestionarea și administrarea resurselor specifice procesului de formare.

Modulul 4. Evaluarea participanților la formare Organizarea procesului de evaluare a participanților la programul de formare profesională a adulților Efectuarea evaluării și furnizarea feedback-ului privind revizuirea procesului de formare profesională a adulților Modulul 5. Evaluarea și îmbunătățirea programului/stagiului de formare Analiza și comunicarea rezultatelor instruirii Dezvoltarea personală continuă a formatorului. 4. De ce ai nevoie pentru înscriere și participare? De studii superioare finalizate cu examen de licență, în cazul în care dorești obținerea certificării; să fii prezent la sesiuni și să achiți taxa de participare; de conexiune la internet si acces la aplicația Zoom, date pe care le primești la înscriere.

5. Programul cursurilor

Cursul începe din 11 noiembrie, cu program de 3 zile pe săptămână, after-work sau sâmbătă.

Data de finalizare este 11 decembrie.

6. Înscrieri, investiție și garanție a programului

Pentru că este un curs interactiv, ce folosește învățarea experiențială, clasele vor avea maximum 10 participanți. Cu cât faci înscrierea mai rapid, cu atât îți asiguri mai repede locul și beneficiezi de reducere!

Preț cu reducere 30% - pentru achitare integrală 840 lei

Preț cu plata în tranșe - 1200 lei, prima tranșă în valoare de 400 lei se achită la înscriere , următoarele două la începutul și finalul cursului.

Încrederea în ceea ce oferim prin acest program este maximă, de aceea, dacă până la jumătatea programului nu ai considerat că bifează așteptările, suntem dispuși să returnăm valoarea achitată până în acel moment.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/formator-cor-242401-180/386

Pret bilet: 840 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 342
mihaela

Adaugat in urma cu 967 zile, 28 Oct. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .