poze fujitsu day romania it reshaping business

Fujitsu Day România. IT Reshaping Business

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Iunie 2012 10:00 - Joi 14 Iunie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Joi, 14 iunie 2012, ora 10:00, la Palatul Bragadiru, Bucureşti, Fujitsu România își propune să creeze un spațiu de prezentare a celor mai recente inovații tehnologice, aducând în discuție importanța IT- ului ca forță dinamică a unui business, în cadrul evenimentului ”Fujitsu Day România. IT Reshaping Business”.

Fujitsu Day Romania, 14 iunie 2012, ora 10:00, la Palatul Bragadiru, Bucureşti – este un eveniment prin care Fujitsu România propune un exercițiu de regândire a rolului IT- ului in cadrul unui business, aducând în prim- plan- ul discuției importanța tehnologiei în procesul de dezvoltare a unei afaceri.

Tematica abordată în cadrul ”Fujitsu Day România. IT Reshaping Business” este una complexă, evenimentul bucurându- se de prezența unor speakeri, precum: Stefan Kero, Managing Director al Fujitsu România, Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer al Fujitsu Technology Solutions, Central Europe Middle East and Africa, Susanne Brügelmann, Senior Product Marketing Manager, Fujitsu Technology Solutions, Andy Szekely, Trainer, speaker, coach și autor.

Evenimentul se adresează în special persoanelor de decizie din departamentele de IT ale companiilor de top din România, care vor avea ocazia să ia contact cu cele mai noi inovaţii, produse şi soluţii propuse să dezbată şi să testeze un nou mod de a concepe IT-ul. De asemenea, printre invitaţi se vor afla partenerii Fujitsu din România şi presa de specialitate, experţi şi lideri de opinie din domeniu.

În cadrul evenimentului va fi creată o zonă expozițională menită să prezinte cele mai noi tehnologii și soluții propuse de Fujitsu și partenerii de alianță strategică. Sesiunile demonstrative vor cuprinde: Virtual Desktop Infrastructure – Zero Client, Primergy, Eternus DX Secure PRIMERGY server management with ServerView și multe altele.

”Fujitsu Day România. IT Reshaping Business” urmărește, de asemenea, crearea unui mediu de comunicare între participanți, propunându- le acestora următoarele momente: Café Concert - oferit de Cvartetul Bella Musica, degustare de vin, precum și spectacolul “Paris, Mon Amour”.

”Fujitsu Day România. IT Reshaping Business” va avea loc joi, 14 iunie 2012, la Palatul Bragadiru, București.


Despre Fujitsu
Pe piaţa mondială actuală, Fujitsu este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT pentru mediul de afaceri. Cu aproximativ 170.000 de angajaţi ce deservesc clienţi din peste 100 de ţări, Fujitsu îmbină o reţea globală de specialiști în sisteme și servicii, cu echipamente de calcul și comunicaţii extrem de fiabile și tehnologii avansate pentru a oferi soluţii competitive clienţilor săi. Sediul central din Tokyo, Fujitsu Limited (TSE:6702) raportează câștiguri de aproximativ 4,5 bilioane de yeni (55$ miliarde) pentru sfârșitul anului fiscal, 31 martie 2011. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.fujitsu.com

Despre Fujitsu Technology Solutions
Fujitsu Technology Solutions este principalul furnizor de infrastructură IT din Europa, fiind prezent pe cele mai importante pieţe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, dar și din India, deservind atât companiile mari, mici și mijlocii, cât și consumatorii obișnuiţi. Prin intermediul abordării dinamice a infrastructurilor, compania oferă un portofoliu complet de soluţii, servicii și produse IT, de la soluţiile pentru clienţi, la cele pentru centrele de date, și de la cele tip Managed Infrastructure, la Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Techonology Solutions are peste 13.000 de angajaţi și este parte a grupului Fujitsu, companie cu prezenţă internaţională. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://ts.fujitsu.com/aboutus
Toate numele de companii şi de produse menţionate mai sus sunt mărci sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor de drept. Informaţiile cuprinse în acest comunicat de presă sunt valabile la data publicării acestuia, putând fi modificate fără nicio notificare prealabilă



Contact Presă

Ibolya Beres
Marketing Manager
Tel (+40 21 4057305),
E-mail: ibolya.beres@ts.fujitsu.com
Web: ro.ts.fujitsu.com
Company details: ro.ts.fujitsu.com/imprint

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1419

Eveniment postat de organizator

andreea paun

Adaugat in urma cu 4311 zile, 08 Iun. 2012

Adaugat de andreea_paun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .