poze ia i la cnsc

Iași la CNSC

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Aprilie 2013 10:00 - Sâmbătă 20 Aprilie 2013
Bucureşti, Bd.Unirii nr.22, sector 3

Categorii: Conferinte si Seminarii

PRIME Iași anunţă ediţia aniversară a Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare, care va avea loc în perioada 18 şi 20 aprilie 2013, la Biblioteca Naţională a României – București.

Tema de anul acesta, Brand Experience, se află în strânsă legătură cu ediţia specială, și reprezintă procesul de creare a unei poveşti în jurul unui brand. În primele două zile, studenții vor lua parte la conferințe și studii de caz, iar în cea de a treia zi aceștia vor pune în aplicare cunoştinţele acumulate în cele două zile sub îndrumarea profesioniştilor la realizarea unor campanii cu elemente de brand experience. În cadrul conferințelor vor fi dezbătute subiecte precum experiența de brand, care sunt diferențele dintre offline și online și, nu în ultimul rând, se vor face previziuni cu privire la Brand Experience în România.

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul www.cnsc.primeromania.ro, la secţiunea Înscrieri, până pe 15 aprilie 2013. După înscriere, veți primi un mail de confirmare și va trebui să îl redirecționați pe adresa madalina.donciu@yahoo.com, coordonatoarea CNSC pe Iași, pentru a lua cât mai repede legătura cu voi.
Taxa de participare este de 35 RON pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshop-uri, este de 45 RON.

Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME România și este susținut de PRIME Iași prin proiectul Iași la CNSC. Aflat la cea de-a 10-a ediţie, evenimentul a devenit, treptat, unul din cele mai importante şi cunoscute evenimente ale asociaţiei datorită caracterului informal pe care îl adoptă. CNSC oferă studenţilor oportunitatea de a interacţiona cu cei mai buni specialişti, de a întreba, de a discuta şi de a primi răspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte din domeniul comunicării.
Mai multe detalii găsiți pe blogul PRIME Iași.
PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME România este afiliată la PRIME – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.



Mai multe detalii: http://cnsc.primeromania.ro/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1121
madalina donciu

Adaugat in urma cu 4028 zile, 09 Apr. 2013

Adaugat de Mădălina10549

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .