poze inflorirea puterii feminine

Inflorirea Puterii Feminine

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Noiembrie 2011 18:00 - Duminică 27 Noiembrie 2011
Va fi anuntata la inscriere

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/30

Te invitam la o calatorie de trei zile jumatate in care sa explorezi puterea feminina prin conexiunea profunda cu tine insati si cu propriul corp si sa devii o femei Libera. O femeie implinita, care infloreste in feminitatea ei, radiaza prin asumarea frumusetii si demnitatii ei, si ii atinge pe cei din jur prin inima ei deschisa. Acest workshop este pentru tine daca vrei sa te eliberezi de conditionarile pe care le-ai primit din societate si de la mama ta despre ce inseamna sa Fii Femeie, sa ai o relatie, sa te interactionezi cu barbatii. Daca esti in cautarea increderii de sine, a unei vieti sanatoase, constiente, in corp de femeie si vrei sa iti descoperi Puterea Feminina atunci acest workshop este pentru tine. Prezenta celorlalte femei va oglindi si va sustine calatoria ta interioara astfel incit sa iti gasesti drumul tau propriu spre o feminitate implinita

Puterea unei femei este in inima ei. Te invitam la acest workshop pentru a celebra energia ta feminina. Cand ne adunam intr-un cerc de femei se creeaza usor un spatiu intim, de caldura, apropiere, bucurie si senzualitate care e propice pentru a te ajuta sa descoperi ce inseamna sa fii femeie in deplinul tau potential.

Impreuna cu alte femei poti renunta la vechile conditionari si poti explora ce inseamna sa descoperi Regina/Zeita din tine. Vom sarbatori noua femeie care nu e conditionata de vechi credinte pe care le-a primit in societate, Femeia care e libera sa isi traiasca chemarea inimii.

Uitandu-te la credintele pe care le ai de la mama ta despe ce inseamna sa fii o femeie te va sprijini sa te extinzi dincolo de limitarile tale obisnuite si intr-un spatiu de incredere vei putea ‘creste in Curaj’ lasand deoparte mastile, rolurile si mecanismele de protectie. Vom invata sa ne exploram dorintele noastre cele mai intime sa avem incredere in visele noastre despre viata noastra si sa ni le realizam.

O conectare profunda cu tine insati si esenta feminina te ajuta sa gasesti increderea in tine ca Femeie si sa iti accesezi o noua stima de sine in relatiile tale si incredere in sexualitatea ta. Acest lucru iti va da un sentiment de implinire si vei interactiona mult mai usor si natural cu barbatii, vei aduce noi impulsuri creative in relatiile si viata ta.

In acest grup vom lucra cu conditionarile pe care le-am invatat de la mamele noastre legate de ceea ce inseamna sa fii o femeie si pe care le purtam cu noi in relatiile cu barbatii. Le vom explora cu scopul de a deveni mai Libere si mai putin morale, sa ne deschidem spre o noua stima de sine si fata de modul nostru în care ne percepem noi însine ca femei.

Inscrieri workshop si sesiuni individuale: Lia Bolte, lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480) sau events@zorbabuddha.ro

Cine organizeaza:

ZORBA BUDDHA – transformare personala si Meditatie

-say YES to Life-

Mai multe detalii: http://www.zorbabuddha.ro/blog/2011/09/inflorirea-puterii-feminine-24-27-noi-2011-cu-spersa-kreis/

Pret bilet: 730 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1009

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4570 zile, 26 Oct. 2011

Adaugat de cristian.miu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .