poze istoria cristalelor swarovski

Istoria cristalelor Swarovski

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Noiembrie 2010 17:00
Carol Parc Hotel

Categorii: Conferinte si Seminarii

Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati la un eveniment care va va dezvalui fascinanta istorie a cristalelor Swarovski si care va va face cunostinta cu familia care a facut din acest material unul dintre cele mai dorite si mai folosite elemente decorative din industria modei si a designului de interior.

onsiderat a fi cristalul cel mai fin, cel mai pur si de cea mai buna calitate din toata lumea, cristalul swarovski are o istorie la fel de captivanta precum bijuteriile, accesoriile, rochiile sau obiectele decorative pe care le imbodobeste.

Cu o imaginatie, o intuitie si o capacitate de inovatie de neegalat, Daniel Swarovski, fondatorul companiei, cat si urmasii sai, au reusit sa devaluie lumii treptat toate fatetele acestui material extrem de versatil si deosebit.

Disponibil in sute de culori, finisaje, forme si marimi, cristalele Swarovski au devenit o adevarata sursa de inspiratie pentru creatorii de moda si pentru designerii de produs. De la rochii de seara si pandantive rafinate la pahare de sampanie in a caror pereti de sticla plutesc sute de cristale, de la mici figurine decorative la cizme de cauciuc pentru anotimpul ploios, cristalele Swarovski sunt pretutindeni in jurul nostru.

In filme cu James Bond, pe covorul rosu, pe hainele celebritatilor, pe pantofii unei mirese sau pe ultimul model de geanta dorita de tinerele la moda, aceste bucati scumpe de sticla pura fascineaza, fiind fie ravnite, fie detestate. Gravitand uneori la granita dintre eleganta, lux si kitsch, cristalele Swarovski pot face mai mult decat sa decoreze un obiect vestimentar sau un interior, ele pot comunica informatii importante despre cel care alege sa le cumpere – care ii sunt gusturile, ce profesie si ce statut detine in societare sau ce avere are.

Va invitam sa descoperiti alaturi de noi fatetele ascunse ale istoriei imperiului Swarovski, sa admiram impreuna un univers estetic adesea controversat, dar de cele mai multe ori admirat si sa analizam reteta succesului acestui material in lumea modei si a designului.

Participantii la eveniment vor putea beneficia de un tur al hotelului inainte de conferinta.

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 564
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4921 zile, 16 Nov. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .