poze journey to pinkland journey pub bucuresti

JOURNEY TO PINKLand @ Journey Pub, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Iunie 2015 19:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

PINK land este tara mea. O tara in care nici chiar mama si tata nu reusesc sa ajunga in fiecare zi, in fiecare moment. Dar se straduiesc. In tara mea, in lumea mea, nu prea exista ceea ce vedeti voi in realitatea de zi cu zi. Dar va asigur ca si aici e multa, multa lumina, multe zambete si mai ales, foarte multa dragoste.



Pink sunt eu, Luca. Am 7 ani. Din nefericire, mai cu seama pentru parintii mei si pentru cei apropiati, inca nu vorbesc, inca port Pampers, nu prea imi place sa ma joc cu jucariile, fac lucruri repetitive, am nevoie de ajutor la imbracat si hranit si, trebuie sa recunosc, nu prea stiu sa-mi comunic dorintele. Pe de alta parte, sunt foarte prietenos, chiar si cu strainii, sunt afectuos cu parintii mei, si, va jur, inteleg foarte multe lucruri!

Se pare insa ca PINKLand exista si din cauza unei boli pe care o am. Aceasta se numeste AUTISM. Si ca sa scap de ea, am nevoie de terapie. Deja urmez un program la un centru din Bucuresti, unde, ca sa fiu sincer, imi place foarte mult, pentru ca acolo am multi prieteni. Copii care seamana cu mine, dar si niste fete tinere, care m-au invatat multe lucruri si care, simt eu, ma iubesc.

Din pacate, terapia mea costa foarte mult. Cam 1000 de euro pe luna, iar parintii mei abia daca mai reusesc sa plateasca aceasta suma de bani.

Imi iubesc parintii. Ei nici nu sunt asa de siguri cat si daca... E drept, nici eu nu ma manifest ca un copil obisnuit. Nu-i imbratisez des, nu-i prea pup decat daca ma roaga frumos si ii mangai mai rar. Parintii mei sunt tare tristi ca nu vorbesc, ca nu imi pot spune povesti, ca nu ma pot invata anumite lucruri. Daca voi fi ajutat in continuare, e posibil sa si vorbesc intr-o zi. Si sa capat multe alte abilitati. Asa ca, daca aveti incredere in mine, ajutati-ma sa continuu terapia!

Nu stiu daca voi parasi vreodata definitiv PINKLand, insa cred ca as calatori mai frumos prin univers daca as intelege mai multe din viata pe care, pana la urma, o traiesc alaturi de voi, si nu de unul singur.

Evenimentul multimedia JOURNEY TO PINKLand este de fapt o seara in care parintii lui Luca incearca sa ofere ajutor copilului lor, intr-un mod oarecum atipic - prin arta.

Va invitam sa fiti alaturi de ei, nu doar pentru cauza nobila de a ajuta un copil aflat in dificultate, dar si pentru a va bucura de muzica, fotografie si film. Biletul la eveniment este o donatie pentru calatoria lui Luca dincolo de granitele PINKLand.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 721
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3240 zile, 25 Iun. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .