poze mama connect

Mama Connect

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 7 Mai 2017 11:00 - Duminică 7 Mai 2017
educativă Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center

Categorii: Conferinte si Seminarii

Mama Connect – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din București pe 7 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – întâlnirea periodică de networking Mama Connect. Această ediție se va desfășura între orele 11:00 – 13:00 la locul de joacă educativă Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

În cadrul întâlnirii, fiecare dintre mamele înscrise își prezintă proiectul celorlalte participante cu mostre, vouchere, materiale publicitare, făcând totodată schimb de contacte, de feedback și chiar de oferte de colaborare iar la finalul evenimentului va avea loc și un troc. Sunt binevenite și mamele care nu au încă un proiect, dar ar dori să cunoască reprezentante ale comunității și se poate participa și alături de cei mici, care au un spațiu de activități dedicat în cadrul Ludotech.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzatoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/163897414138178/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 482

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1192 zile, 02 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .