poze mamele singure au superputeri 2 demonstra ie cosmetice naturale

Mamele singure au superputeri 2: Demonstrație cosmetice naturale

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Iulie 2017 13:00 - Sâmbătă 15 Iulie 2017
Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/5

workshop de cosmetice naturale

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) relansează programul "Mamele singure au superputeri", prin intermediul căruia se oferă consiliere mamelor din acest segment vulnerabil.
(ediția de anul trecut s-a axat pe consiliere psihologică, lifecoaching, pregătire pentru interviu, consiliere antreprenorială). La a doua întâlnire, Alina Halpern de la Syralin – Îngrijirea naturală, sănătate și frumusețe va susține o demonstrație de preparare de cosmetice naturale, pe 15 iulie, între 13:00 - 15:00, la Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, București.
În cadrul atelierului se vor prezenta două rețete accesibile, care nu necesită manualitate deosebită și nici masterat în chimie, prin care se pot pregăti deodorant lichid și exfoliant pentru corp.
Participarea este gratuită în limita celor cinci locuri disponibile, înscrierea se face la contact@wahm.ro iar detalii despre eveniment se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/945827928893213/.
Este încurajată participarea alături de cei mici, care au spațiu de joacă dedicate.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/945827928893213/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 546
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2455 zile, 09 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .