poze munca spirituala dincolo de mituri si iluzii
poze munca spirituala dincolo de mituri si iluzii

Munca spirituala dincolo de mituri si iluzii

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Octombrie 2011 09:00 - Duminică 9 Octombrie 2011
Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/25

Seminar cu DASYA ZUCCARELLO despre transformarea spirituala prin asumarea vietii asa cum este ea

In aceste vremuri in declin in care traim, gasim scena spiritualitatii la fel de adancita in confuzie si ignoranta ca orice alt domeniu al vietii moderne. O multime de cautatori spirituali sunt ispititi de promisiunea unei “iluminari” la repezeala sau a unei “mantuiri” prin intermediari, care sa ne elibereze de suferinta personala si de propria responsabilitate in viata.
Chiar daca este bine intentionata, o astfel de promisiune este in cele din urma iluzorie si periculoasa tocmai pentru ca la adapostul ei ne putem convinge singuri ca suntem pe Calea spirituala, cand de fapt ne indreptam in directia opusa: in directia unei ego-rataciri narcisiste, fixate pe propria persoana si insensibile in fata suferintei altora – aceasta este directia materialismului spiritual.
„Fiecare vrea iluminarea, iluminarea, iluminarea, dar ceea ce nu inteleg oamenii este ca iluminarea este complet lipsita de semnificatie fara contextul care permite ca această conditie a constiintei sa fie utila in domeniul uman.”
„Niciodata nu subestima puterea mintii tale de a manipula realitatea.” - Lee Lozowick

Studiind vietile maestrilor, este evident ca transformarea spirituala radicala nu este un proces ego-agreabil, rapid si facil. Ea cere un efort extrem, curaj, convingere si perseverenta. Cel mai mult, transformarea spirituala cere o inima mare capabila sa se deschida printr-un proces intens, ca sa poata cuprinde si imbratisa intreaga Viata, in toata complexitatea si diversitatea ei. Transformarea spirituala este rezultatul unei practici de o viata, chiar mai multe vieti, este o munca care va continua in orice taramuri vom locui dincolo de moartea corpurilor noastre umane actuale.

Pentru a putea fi responsabili pentru propria noastra munca spirituala, trebuie sa devenim autentici și obiectivi despre unde ne aflam noi intr-adevar acum in procesul nostru spiritual. Trebuie sa ajungem la o rezolutie cu viata noastra asa cum este ea acum in prezent. Nu cum a fost ea in trecut si nici cum ar putea fi ea intr-un viitor oarecare, viitor oricum iluzoriu si artificial intrucat este un produs al imaginației noastre.

Despre ce este de fapt lumea noastra interioara, acum si aici ?
„Accepta ceea ce este, asa cum este, aici si acum … si actioneaza cu demnitate.
„Trebuie sa impaci totul: ce este manifestat cu ce este nemanifestat, ce este static cu ce este dinamic, masculinul cu femininul, miscarea cu nemiscarea. Desigur acestea sunt doar cuvinte, un sir de cuvinte, pe cand adevarul lor trebuie sa-l simti in tine insuti, deopotriva ca experinta personala cat si ca realitate obiectiva." - Arnaud Desjardins

Va invitam sa-l cunoasteti pe Dasya Zuccarello, un discipol de o viata al maestrului spiritual Lee Lozowick, care va dialoga cu noi pe tema transformarii spirituale prin asumarea vietii asa cum este ea. Avand o experiență de 35 de ani pe calea spirituala alaturi de maestrul sau, Dasya este foarte familiar cu seductiile inevitabile pe care totii le infruntam cand pasim pe terenul nisipos si deseori inselator al transformarii spirituale. El ne va impartasi din experienta lui ce inseamna o Cale spirituala autentica si asumarea totala a propriei vieti asa cum este ea si asa cum nu este ea.
In stilul sau caracteristic plin de umor si sinceritate de sine, Dasya va creea un spatiu deschis unde vom putea discuta propriul nostru proces pe Calea spirituala, cu esecurile si succesele noastre, cu asteptarile si dezamagirile noastre.

Dasya Zuccarello este un student al Maestrului Baul Lee Lozowick din 1976. De 20 de ani el sustine seminarii in America si Europa, deasemenea faciliteaza creearea de grupuri de studiu in domeniul dezvoltarii umane. Traieste in comunitatea Hohm Sahaj Mandir din Arizona de Nord cu sotia si fiica sa. Dasya conduce acum doua edituri de carte in America.
A studiat matematica si stiinta calculatoarelor, a fost profesor de matematica si a lucrat in scoli speciale cu tineri intre 12 si 19 ani care nu se puteau adapta la conditiile scolilor normale.

Dasya are o experienta indelungata ca participant, facilitator si organizator de seminarii de terapie si dezvoltare umana: Gestalt therapy, Primal therapy, Transactional Analysis, Silva Method for the Mind, The Game, The Event si Family Constellation.
In acest seminar Dasya va avea ocazia sa ne impastaseasca cu umor, compasiune si o claritate patrunzatoare despre provocarile, iluziile si darurile autentice ale practicii spirituale. Datorita angajmentului sau in lucrul cu oamenii si a muncii sale intelungate ca profesor, trainer si facilitator, Dasya a dobandit un instinct si o claritate remarcabila asupra procesului de transformare si dezvoltare umana. El a devenit un prienten valoros pentru foarte multi oameni care exploreaza constient si matur propriul drum de trasformare spirituala.

Program si costuri de participare

Vineri 7 Octombrie, 19:00-21.30: Introducerea seminarului ”Munca spirituala dincolo de mituri si iluzii.” Participarea este 30ron / 15ron pentru elevi, studenti si pensionari (pentru cei care decid sa participe la programul din weekend, aceasta suma va fi dedusa din costul de participare)

Sambata 8 Octombrie, 9:30 - 18:30, cu pauza de pranz intre 13:00 - 14:30

Duminica 9 Octombrie, 9:30 - 17:30, cu pauza de pranz intre 13:00 - 14:30
Ceaiul, cafeaua si prajiturile ne vor sta la dispozitie si ne vor ajuta sa ne cunoastem mai bine.

Costul Seminarului: 490 ron pentru participare.
Pentru cei care platesc un avans de 250 lei pana la 30 Septembrie, se ofera 10% reducere.

Pentru elevi, studenti si pensionari taxa este 200 ron, locurile sunt limitate.

Seminarul va fi sustinut de Dasya in limba engleza si va fi tradus in limba romana. Participantii pot vorbi engleza sau romana, traducerea pentru restul participantilor va fi asigurata.

Unele activitati din seminar vor avea nevoie de un caiet de notite si pix. Daca aveti o agenda sau un caiet de lucru preferat va recomandam sa-l aveti cu voi la seminar.

In colaborare cu ‘Centrul Seeds for Happinesss’, Good Company acorda 5 burse de participare la acest seminar. Daca aveti nevoie de acest sprijin financiar pentru participare, va rugam sa trimiteti un e-mail de solicitare la adresa goodcompanypromotions@gmail.com.

Seminarul se va desfasura in sala HAPPY de la demisol a Centrului Seeds for Happiness din Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa-l contactati pe Radu Dorobant.
Email: goodcompanypromotions@gmail.com
Telefon: 0723.349.747

“ Un eveniment organizat de grupul Good Company ”

Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/evenimente/evenimente-pe-zi/icalrepeat.detail/2011/10/07/104/-/munca-spirituala-dincolo-de-mituri-si-iluzii

Pret bilet: 490 Lei

Comenteaza pe Facebook
seeds

Adaugat in urma cu 4603 zile, 20 Sep. 2011

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .