poze no mad talks 14 bugete i reguli contabilice ti

NO.MAD Talks 14 - Bugete și reguli contabilicești

Bucuresti , Bucuresti. Luni 27 Ianuarie 2020 18:30 - Luni 27 Ianuarie 2020
Mater Library (Splaiul Unirii nr. 160)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Pe 27 ianuarie la NO.MAD Talks se discută noutățile contabile pentru freelanceri

Freelancerii și antreprenorii se întâlnesc luni, 27 ianuarie, la MATER să discute despre noutățile contabile din 2020 și să învețe cum să-și gestioneze eficient bugetul. NO.MAD Talks - episodul 14 va avea loc la MATER (Splaiul Unirii nr. 160), începând cu ora 18.30, și le are ca invitate pe Elena Munteanu, Consilier și planificator financiar, allfinanz și pe Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for Accounting.

Evenimentul și-a propus să le ofere antreprenorilor și freelancerilor tehnici eficiente de a-și ține evidența bugetului, de a îi învăța cum să aibă în permanență un cash flow, să facă economii și să învețe care este diferența între banii personali și cei ai business-ului. Conform specialiștilor financiari, freelancerii obișnuiesc să folosească banii business-ului în scopuri personale, lucru care duce de cele mai multe ori la colaps.

Pe lângă partea practică susținută de Elena Munteanu, participanții vor afla și care sunt modificările fiscale pentru 2020 de la Valentina Saygo - ce legi s-au modificat, care sunt actualizările ce trebuie făcute și încotro să se îndrepte dacă vor să-și deschidă un business în 2020.

Specialiștii cu peste 12 ani de experiență financiară vin la NO.MAD Talks

Elena Munteanu lucrează în domeniul financiar de 12 ani și, chiar daca nu s-a văzut niciodată în postura de profesor sau contabil, astăzi se poate considera un educator financiar prin prisma activității sale. În prezent este planificator financiar allfinanz, adică ajută oamenii să cheltuie banii cu cap, să învețe să economisească și să investească veniturile pe care le câștigă lună de lună în obiective care sunt importante pentru ei. La NO.MAD Talks le va susține freelancerilor un workshop de educație financiară, care îi va ajuta să-și crească businessul în 2020.

Valentina Saygo este contabilul preferat al freelancerilor și antreprenorilor. De curând a scris și cartea Ghidul Antreprenorilor la Început de Drum, în care povestește despre nevoile contabile și financiare ale antreprenorilor care pornesc pe drumul unui business - cum să-și aleagă cea mai bună formă juridică la începutul unui business, cum să-și aleagă contabilul și care le sunt drepturile și obligațiile. În prezent este managing partner al companiei Ask for Accounting și are peste 20 ani de experiență în consultanță financiar-contabilă.

Locuri limitate

Pentru participare este necesară rezervarea biletului online și achitarea unei taxe de 35 lei. Mai multe informații despre evenimente sunt disponibile pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.


Evenimentul este susținut de: Aurelia Vișinescu Wines, Blanc, Sloop, MATER.

Parteneri media: Europa FM, Iqads, Start-up.ro, Ziare.com, Business24, Prwave, Iqool, Zile și Nopți,The Trends, România Pozitivă.

Despre NO.MAD Talks
NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieata Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.roMai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1198462533876689/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 436

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1120 zile, 15 Ian. 2020

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .