poze original feeling touch sustinere fizica si emotionala

Original Feeling Touch - Sustinere fizica si emotionala

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014 09:30 - Duminică 9 Noiembrie 2014
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs aprofundat de doua zile

Aveti ocazia sa participati la un nou program de certificare in Original Feeling Touch (varianta evolutiva a masajului terapeutic abdominal Chi Nei Tsang) – un program mai simplu, destinat celor care doresc sa se ajute pe ei insisi si pe cei apropiati pe plan fizic si emotional, fara a deveni neaparat profesionisti.

Original Feeling Touch (OFT - Atingerea senzatiei originare) este o metoda terapeutica revolutionara, o evolutie a masajului terapeutic abdominal Chi Nei Tsang, rezultatul unei explorari indelungate a dinamicii ascunse a vindecarii. Vindecarea nu reprezinta doar eliminarea simptomelor neplacute sau o destinatie la care trebuie sa ajungem. Vindecarea este o calatorie care presupune sa constientizam si sa aducem la lumina adevarata noastra esenta, iar OFT ne ofera un mod foarte simplu si eficient de a face acest lucru. OFT ne da o noua viziune asupra modului în care atingerea, acest “instrument” care ne este atat de la indemana, folosit din interiorul spatiului iubirii si al compasiunii, poate genera vindecarea.

Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti:

Prima parte implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Procesul poate dura intre 20 de minute si o ora, timp in care tesuturile si organele se relaxeaza in profunzime. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne permite sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.
A doua parte a procesului consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire. Acest lucru permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale. Ca facilitatori ai procesului terapeutic, nu ne concentram pe rezultate, ci doar 'ascultam' si sustinem persoana sa se regaseasca pe sine.

La baza conflictelor interioare si exterioare se afla adesea emotiile pe care n-am reusit sa le “digeram”, sa le integram in viata si in corpul nostru. Insa multi dintre noi nu au modele care sa ne arate cum sa gestionam dificultatile emotionale. Acest program ne ajuta sa devenim unul dintre aceste modele de care lumea are atata nevoie.

Acest workshop se adreseaza atat terapeutilor, parintilor, maseurilor, cat si persoanelor care vor sa ofere relaxare si vindecare celorlalti.

Cursul va propune:
- Să aprofundati starea interioară necesara practicarii acestui tip de atingere blanda, prin exercitii de impamantare si meditatii
- Să primiti sesiuni OFT, in paralel cu o intelegere complexa a acestui tip de atingere;
- Să primiti cunostintele necesare pentru a oferi OFT ca practicanti, ghizi sau profesori (urmand un numar de etape, si dvs. puteti ajunge sa predati "atingerea OFT" in seminarii individuale).

Veti invata:
1. Cum sa practicati aceasta terapie pe dvs. insiva pentru a va ameliora sanatatea fizica si emotionala.
2. Cum sa va ajutati prietenii si familia prin aceasta terapie
3. Cum sa-i indrumati pe altii sa-si faca singuri terapia
4. Cum sa va acceptati si sa integrati emotiile pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai matur pe plan emotional.

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/). Website-ul sau : www.andrewfretwell.com

Data: Sambata 8 noiembrie si duminica 9 noiembrie, orele 09:30 – 18.00

Locatia: BUCURESTI – Hotel Siqua (sala Roma, et. 1) - Calea Plevnei 59A (aproape de metrou Eroilor, de cealalta parte a Parcului Eroilor) - http://www.hotelsiqua.ro/contact/

Pret: 550 lei (500 lei pentru persoanele care platesc integral pana vineri 24 octombrie si pentru cei ce au facut minim 2 cursuri de OFT, fie ambele cu Andrew, fie unul cu Andrew si unul cu un instructor roman). Detaliile de plata vor fi oferite pe mail celor interesati.

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)

email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Dupa primul curs, puteti practica pe dvs. si pe membrii familiei sau pe prieteni. Apoi, dupa trei luni, puteti participa, doar daca doriti, si la al doilea curs pentru a deveni ghid Original Feeling Touch. Veti avea ocazia sa demonstrati ca ati inteles cum sa va ajutati pe dvs. si pe altii sa depaseasca emotiile dificile. Veti lucra impreuna cu un incepator si-l veti invata cum sa practice OFT pe el insusi. De asemenea, veti avea o scurta discutie cu Andrew despre experientele dvs. personale legate de Original Feeling Touch.

Un ghid OFT doreste sa dezvaluie beneficiile acestui tip de masaj celor apropiati si sa-i invete cum sa practice pe ei insisi.

Persoanele care au mai participat la cursuri de OFT cu Andrew sau profesorii romani pot fi certificate drept ghizi OFT dupa acest curs.

Ce veti invata la acest curs:
- Anatomia emotionala din punctul de vedere al alchimiei interne taoiste
- Cum anume stresul este cauza bolilor cronice care ies la suprafata ca incarcaturi emotionale nedigerate in corp si ce reprezinta vindecarea
- Cum sa practicati Original Feeling Touch pe dvs. insiva si cum sa-i invatati pe altii acest lucru
- Importanta faptului de a primi in mod regulat terapia OFT
- Relaxarea profunda a sistemului nervos prin atingerea coloanei vertebrale
- Legatura dintre intestinul gros si viata emotionala
- Deschiderea celor patru colturi al intestinului gros
- Detoxifierea pielii si a sistemului limfatic; semnificatia emotionala a sistemului limfatic
- Relaxarea diafragmei si stimularea respiratiei naturale
- Semnificatia emotionala a respiratiei si cum ne ascundem ”poverile” emotionale
- Deschiderea celor opt porti ale ombilicului
- Legatura dintre cele 8 porti ale ombilicului si cele 8 parti ale sistemelor de organe ale corpului
- Diferite tipuri de atingere in Original Feeling Touch
- Qi Gong pentru inradacinare si fuziunea celor 5 elemente (varianta scurta) pentru armonizarea intregului corp si sustinerea in cadrul terapiei - cum sa ramai neutru emotional, centrat, prezent
- Cum ne dezvoltam increderea in noi insine si in procesul terapeutic al Original Feeling Touch
- Cum oferim sprijin in caz de emotii dificile
- Cum toate simptomele reprezinta un semn al dorintei sufletului de a evolua catre potentialul sau cel mai inalt

De asemenea, Andrew ofera sesiuni individuale de OFT (pret 60 euro). Programari la Andreea Lutic - 0724 275 957, andreea_lutic @yahoo.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 890
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3458 zile, 26 Oct. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 12 Apr 2024 - 14 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .