poze  program postuniversitar de management muzical

Program Postuniversitar de MANAGEMENT MUZICAL

Bucuresti , Bucuresti. Luni 17 Octombrie 2022 11:00 - Vineri 28 Octombrie 2022

Categorii: Conferinte si Seminarii

Universitatea Națională de Muzică din București - Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală organizează din noiembrie 2022 Programul Postuniversitar de Formare Continuă și Dezvoltare Profesională în Management Muzical.

Programul, cu durata de 1 an, este unic în România și reprezintă pentru absolvenții și profesioniștii din sectorul cultural un important punct de referință în familiarizarea, deprinderea și aplicarea practică a competențelor dobândite în domeniul managementului muzical. Pe lângă oferta de cursuri efective, cursanții vor avea la dispoziție întrevederi cu profesioniști din domeniu, discuții individuale și de grup cu mentorii, o bibliografie actualizată permanent. Mai mult, dezvoltarea unei rețele profesionale active constituie unul dintre obiectivele acestui curs. Prin modulele academice personalizate organizate și certificate in colaborare cu parteneri naționali și internaționali, programul oferă abilități orientate spre piață si abordează oportunitățile din lumea reală.

Prin participarea la acest program, participanții vor:

• Învăța despre procese și metode de lucru cu impact, bazate pe tehnici de management din diferite sectoare culturale și creative.
• Deveni antreprenori transformatori și manageri de succes de proiecte culturale și creative, oferind inovație lumii din jurul lor.
• Reveni la organizația culturală de bază cu un set de instrumente și un plan de acțiune gata să rezolve provocări critice și să dezvolte noi oportunități.
• Gestiona performanța organizațiilor prin decizii strategice și planificare eficientă.

Programul este organizat cu sprijinul unor parteneri importanți din sectorul cultural național și internațional precum:

The Global Leaders Program, un proiect organizat în colaborare cu universități americane de top (de la Harvard și Georgetown la Duke), precum și cu profesori și mentori de talie mondială (laureați ai premiilor Nobel, câștigători de premii Grammy, laureați Polar Prize, prezentatori TED și o rețea instituțională de parteneri dinamici din peste 40 de națiuni).

IdEA – Institutul de Excelență în Antreprenoriat, creator al cunoscutului program de antreprenoriat Commons Accel. Commons este un accelerator independent condus de lideri de afaceri autentici, care conectează proiecte inovatoare și durabile cu mentori și experți de top din diferite industrii. Programul Commons Accel oferă sprijin financiar prin parteneriate cu fonduri de investiții și corporații.

ARTEXIM, instituție publică ce susține punerea în aplicare a programului cultural al Ministerului Culturii, precum și continuarea politicii culturale în conformitate cu standardele europene impuse de apartenența la federațiile și asociațiile internaționale de profil. Artexim, promotorul și organizatorul Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din lume, a susținut participarea la concursuri internaționale a numeroși tineri care ulterior au devenit nume de referință în viața culturală a României, fiind mesageri ai artei românești pe marile scene ale lumii: Ruxandra Donose, Roxana Briban, Marius Brenciu, Ana-Camelia Ștefănescu, Celia Costea, Alexandru Tomescu, Irina Ionescu, Matei Varga, Stefan Ignat și alții.

Mai multe detalii: https://www.unmb.ro/programe/fcmpm/postuniversitare/management-muzical/

Comenteaza pe Facebook
ppdp

Adaugat in urma cu 112 zile, 14 Oct. 2022

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 385

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare quilling la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE QUILLING – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 3 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .