poze provocarile sectorului agricol roman dezbatute intr o noua editie a romanian agribusiness conference

Provocarile sectorului agricol roman dezbatute intr-o noua editie a Romanian Agribusiness Conference

Bucuresti , Bucuresti. Joi 20 Septembrie 2012 09:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Joi, 20 septembrie 2012, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, Medien Conferences organizeaza cea de-a treia editie a Romanian Agribusiness Conference. Evenimentul propune o analiza atenta a sectorului agricol roman si a strategiei de dezvoltare a agriculturii pe termen mediu si lung in contextul european.

Editia precedenta a evenimentului a examinat situatia accesarii fondurilor europene, masurile adoptate pentru stimularea exporturilor agricole dar si problema cresterii preturilor alimentelor. Astfel, agricultura romaneasca a atras in 2011 fonduri europene care au depasit nivelul realizat in perioada anterioara, fiind permanent sustinuta de masuri privind imbunatatirea accesarii si implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala si cresterea gradului de absortie.
Temele puse in discutie la acesta editie vor urmari Politica Agricola Comuna 2014-2020, perspectivele agriculturii romanesti in contextul european, oportunitatile de dezvoltare a comertului cu cereale, evolutia preturilor alimentelor in 2012-2013, oportunitatile de finantare a agriculturii, sursele de finantare si cofinantare in sectorul agricol, masurile pentru sprijinirea agricultorilor, aspectele fiscale si legislative specifice agriculturii, precum si situatia accesarii fondurilor europene in 2012.
Pentru a discuta rezultatele anului agricol actual dar si pentru a gasi solutii eficiente pentru agricultura romaneasca, la eveniment vor participa reprezentanti de marca din: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Comisia Europeana, asociatii si agentii, producatori de cereale, erbicide, pesticide si produse agro-chimice, asociatii patronale, companii FMCG si distribuitori, furnizori de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, experti, investitori, banci, companii de consultanta si case de avocatura.

Evenimentul este organizat cu sprijinul : APIA si LAPAR.
Partener principal: New Holland Romania
Partener: BRD Groupe Societe Generale, Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN S.A, Cerealcom Dolj, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., AIDA, Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Eco Ferma.

Romanian Agribusiness Conference are loc pe 20 septembrie 2012, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1174

Eveniment postat de organizator

andreea ionita

Adaugat in urma cu 4225 zile, 03 Sep. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .