poze rolul unei strategii coerente in activitatea de marketing

Rolul unei strategii coerente in activitatea de Marketing

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 24 Noiembrie 2021 18:30
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

lori, misiune, arhetipuri de brand, canale de comunicare și multe altele, totul în jurul A.D.N.-ului unei strategii coerente de Marketing: Autenticitate, Direcție, Navigare.

Fiecare brand / business reprezintă o prelungire firească a psihologiei persoanei care l-a fondat. Așa încât, putem considera că toată strategia de Marketing care va complementa acel brand / business reprezintă un cumul de elemente care se construiesc pe tipologia, dorințele și nevoile persoanelor din spate. Iar peste acestea se cuvine să existe o articulare foarte coerentă și pragmatică a modului în care produsul / business-ul își construiește un loc în piață.

Cui i se adresează webinarul ? Tuturor antreprenorilor, oamenilor de business și celor care țin la identitatea lor (ca brand personal) și care doresc să învețe de ce, cum, când și unde să se comunice pe sine și să-și transmită ideile publicului, prietenilor, mediului social în care activează.

Cui nu i se adresează webinarul ? Persoanelor care consideră că nu mai au ce învăța, care nu sunt interesate de această latură sau care cred ca ceea ce cunosc le este suficient pentru nevoile curente.

Detalii trainer Profesionist în Marketing, pasionat de scriere creativă și fotografie, Raluca Mihăilă are o carieră de aproape 20 de ani dezvoltată în domenii foarte diverse și activitatea alături de companii de renume și talii diferite. Crede cu tărie in Markendipity, un concept creat de ea care invită emoția, gândirea multidisciplinar-inovativă și surprizele plăcute în planurile stufoase și uneori standardizate ale comunicării. De peste 3 ani este consultant independent de Marketing la firma proprie, Utopic Brain - Marketing & Creative Boutique și din acest an studiază la Londra Psihologie și Coaching de Leadership Organizațional din dorința de a decoda mai bine motivațiile profunde care stau la baza comportamentelor umane.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/rolul-unei-strategii-coerente-in-activitatea-de-marketing-183/392

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 287
mihaela

Adaugat in urma cu 981 zile, 15 Nov. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .