poze secrete de familie i traume emo ionale cu dr edith kadar 2022

secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar 2022

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Martie 2022 10:00 - Duminică 20 Martie 2022
Online- Platforma Zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

Sănătatea și boala, două subiecte despre care se poate vorbi ore în șir din diverse abordări. Se poate vorbi despre sănătatea corpului fizic, despre cum să-l îngrijim, cum să îl menținem în formă, cum să ne menținem în stare de bine. Dacă toate acestea lipsesc, apare starea de rău, de slăbiciune, care afectează viața în sens negativ; iar asta o numim boală.

Seminar ONLINE. Secrete de Familie și Traume Emoționale
Moștenite din Familie cu dr. Edith Kadar

Când ne întâlnim?
19-20 Martie 2022, între 10.00-18.30
Unde ne întâlnim?
ONLINE,Platforma ZOOM

Sănătatea și boala, două subiecte despre care se poate vorbi ore în șir din diverse abordări. Se poate vorbi despre sănătatea corpului fizic, despre cum să-l îngrijim, cum să îl menținem în formă, cum să ne menținem în stare de bine. Dacă toate acestea lipsesc, apare starea de rău, de slăbiciune, care afectează viața în sens negativ; iar asta o numim boală.

Dar sănătatea și boala nu apar doar la nivelul corpului fizic, ci se adresează și celorlalte niveluri ale omului: emoțional, mental, psihic, sufletesc spiritual, divin. Că emoțiile îmbolnăvesc, se știe deja. În conferința anterioară am povestit despre asta, iar cei care au participat la atelier au început să înțeleagă și să aplice în practică recunoașterea emoțiilor și ștergerea „programelor”. Doar că, de multe ori, o boală sau un comportament nociv sunt moștenite din familie, iar ele duc la aceleași boli. Se spune că sunt boli ereditare. În realitate, se moștenește stilul de viață și sistemul de gândire. Dacă într-o familie predomină furia, membrii au probleme cu colecistul (fierea), sau cu pancreasul.

Dacă există frica zilei de mâine, vor fi mai multe cazuri de probleme la rinichi, etc. Părinții transmit prin codul genetic toate trăirile lor, toate emoțiile pe care le-au experimentat până în momentul concepției copilului. Tot ce au știut părinții, cu bune sau cu rele, se transmite în materialul genetic pe care îl conțin ovulul și spermatozoidul. Copiii sunt, dacă vreți, varianta îmbunătățită a părinților lor, un fel de Windows 10. Ei știu tot ce știu părinții, doar că mai bine. Dar, în materialul genetic primit de copii se află și problemele nerezolvate ale întregului arbore genealogic. De aceea, tot ceea ce nu a fost conștientizat de părinți și rezolvat, se va transmite generației următoare prin boli.

Iar despre identificarea programelor și ștergerea lor vom vorbi la atelierele de sâmbătă, 19.03 și duminică, 20.03 2022,ONLINE pe platforma ZOOM.

Ești așteptat cu drag!

Program
10.00-18.30
Pauza de masă 14.15-15.15
2 pauze de 20 minute

Investiție

Dacă vii pentru prima oară la acest atelier, costul este de 369 lei. Revenirea la aceeași tematică este 240 lei. Cei ce doresc să parcurgă toate cele 11 ateliere, au posibilitatea de a achiziționa pachetul – cu plata în 2 tranșe ( jumătate din cei 3300 lei plata până pe 4 martie, iar cea de-a doua tranșă până pe data de 25 mai 2022. Cei ce participă ca și cuplu (soț-soție/logodnici, cuplu), o pot face la prețul de 480 lei. Prețurile includ TVA!

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/secrete-de-familie-si-traume-emotionale-cu-dr-edith-kadar-2022/

Pret bilet: 369 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 259

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 358 zile, 11 Feb. 2022

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .