poze wuji gong pluton si cele 12 arhetipuri ale zodiacului

WuJi Gong, Pluton si cele 12 arhetipuri ale zodiacului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Septembrie 2017 19:00
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Roma

Categorii: Conferinte si Seminarii

Semnul zodiacal și casa astrologică în care se află poziționat Pluton arată intenția cea mai profundă a evoluției propriului suflet.

"De curând am avut niște revelații cu privire la vinovăție ca formă de datorie karmică. În cele mai multe cazuri, vinovăția este îngropată atât de adânc, încât nu suntem deloc conștienți de influența ei asupra vieții noastre. Am ajuns la concluzia uluitoare că această vinovăție inconștientă este ceea ce ne împiedică să ne împlinim întregul potențial.

Cea mai importantă descoperire pe care am făcut-o se datorează propriei mele hărți astrologice, pe care o studiez de mulți ani.

În ultima vreme pot analiza la un nivel mult mai profund decât înainte orice hartă astrologică și pot vedea tiparele karmice din aceste hărți. Am înțeles că Pluton este asociat cu acel aspect al vieții/misiunii noastre legat de vinovăția și datoria noastră karmică.

În mod tradițional, se consideră că planeta Pluton are o influență foarte problematică asupra subconștientului. Iată un exemplu preluat de pe Internet:

'Pluton este marele petrecăreț, dar deseori renașterea este precedată de o noapte întunecată. Pluton este asociat cu purificarea, exorcizarea și eliberarea puterilor ascunse sau dezvăluirea adevărurilor esențiale. Este planeta distrugerii creative, iar tranzitele ei pot fi resimțite asemenea unor chinuri prelungite.'
Cuvântul cheie al lui Pluton este puterea, dar despre a cui putere este vorba?

Conform noii mele perspective, suntem vinovați de felul în care ne-am folosim puterea în așa-numitele încarnări precedente sau în vremuri ancestrale (nu prea contează de fapt cum le numim); în esență, poziția lui Pluton în harta noastră astrologică ne arată în ce domeniu avem un sentiment profund de vinovăție inconștientă deoarece ne-am folosit puterea într-un mod care ne-a separat de sursă, pe noi și pe alții.

Firește, ne arată și felul în care ne-am folosit puterea pentru a ne conecta și uni cu sursa. Iată un exemplu simplu: Pluton în Leu. Gândiți-vă la puterea folosită într-un mod egoist, individualist, despotic în loc să fie folosită spre beneficiul tuturor.

Orice persoană având Pluton în Leu va constata că are sentimente de vinovăție în această privință. Iar viața îi va oferi ocazii ample de a lucra cu această vinovăție,în mare măsura inconștientă. E posibil chiar să simtă o frică intensă de a-și exprima puterea, să se blocheze și să se rețină tocmai pentru a-și păstra puterea și să-i surprindă pe toți când și-o manifestă, fiindcă altminteri părea o persoană atât de afectuoasă (Leul este afectuos, radios, prietenos).

Exemplul de mai sus este foarte general. Trebuie să țineți cont de casa în care se află Pluton și de aspectele planetei și ale Soarelui, guvernatorul Leului, în contextul întregii hărți. Acest lucru vă va dezvălui foarte exact unde anume simțiți vinovăție în legătură cu felul în care v-ați folosit puterea în trecut și datoria karmică pe care ați acumulat-o, precum și felul în care nu reușiți să vă folosiți acum puterea din cauza acestei vinovații.

Îmi plac foarte mult astrologia și alte sisteme similare, dar a cunoaște nu este suficient. Puteți studia timp de ani întregi fără ca în viața dvs. exterioară să se schimbe nimic sau să se schimbe atât de lent, încât să vă dați bătut.

Vă propun o metodă directă și esențială de a folosi informațiile furnizate de harta astrologică odată ce ați înțeles foarte clar ce fel de vinovăție purtați și cum se manifestă în cazul dvs. Ideea este să folosiți o metodă puternică precum WuJi Gong, meditații din alchimia internă taoistă sau ho'oponopono.

Eu cred că metoda folosită trebuie să acționeze asupra memoriei celulare pentru a elibera ADN-ul, să se focalizeze direct asupra vinovăției inconștiente și să ardă karma înainte ca aceasta să se manifeste în lumea exterioară. Iertarea este esențială, însoțită de blândețe și compasiune (îi mulțumesc din suflet lui Richard Rudd, autorul „Cheilor Genelor”, pentru că m-a ajutat să conștientizez legătura dintre vinovăție și iertare).

Firește, am experimentat pe mine însumi și mărturisesc că rezultatele sunt fantastice. Nu e întotdeauna ușor deoarece se lucrează la un nivel foarte profund, dar valurile de iubire care s-au deschis în mine de când am început această practică sunt extraordinare și cred că reprezintă felul în care sufletul meu îmi transmite că aceasta este misiunea mea – să-i învăț această practică pe cât mai mulți posibil.

Înainte de a participa la seminar, mergeți la www.astro.com și creați-vă propria hartă natală. Notați semnul zodiacal și casa astrologică în care se află poziționat Pluton și veniți cu ea la seminar. Acolo voi prezenta modalitatea prin care putem folosi ceremonia sacră a WuJi Gong pentru a dizolva, conștient si specific, încărcătura asupra lui Pluton - punctul de evoluție al sufletului.

Intenția mea este ca la sfârșitul seminarului participanții să rămână cu o înțelegere clară a modului în care poate fi aplicat WuJi Gong, la nivel foarte profund, pentru a dizolva rezistența inconștientă și a ne alinia cu intenția sufletului în această încarnare.

Sunt disponibile consultații astrologice personale pentru cei care știu WuJi Gong și doresc să cunoască mai profund scopul propriului suflet, influența lui Pluton și modul în care să aplice WuJi Gong pentru a susține intenția sufletului."

Seminarul va fi susținut de Andrew Fretwell, care are peste 25 de ani de experiență în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate și vitalitate și Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul și conducătorul fundației "WuJi Gong - Tai Chi pentru iluminare" (http://wuji-gong.org/ro/) și cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea "Gene Keys" a lui Richard Rudd (http://born-genius.com/).

Program:
Vineri 8 septembrie, orele 19.00 – 21.30

Locație:
Bucureşti, Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A (în apropiere de staţia de metrou Eroilor şi de parcul Operei), sala Roma, etaj 1

Preţ: 50 lei

Înscrieri:
Marius Stan - 0724 560810 ; mar_arb1@yahoo.com
Andreea Lutic - 0724 275957 ; andreea_lutic@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 725
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2398 zile, 04 Sep. 2017

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .