poze wuji gong si cele 7 corpuri subtile

WuJi Gong si cele 7 corpuri subtile

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Mai 2015 19:00 - Miercuri 13 Mai 2015
U Business Center, bd. Iancu de Hunedoara nr. 8, sala Agat

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs de Qi Gong pentru incepatori si avansati

WuJi QiGong (Enlightenment QiGong) - "Forma iluminarii" este o tehnica asemanatoare Tai Chi-ului menita sa intareasca legatura cu o sursa masiva de energie ce aduce aliniere si centrare. Prin echilibrul interior si armonia obtinute incepem sa luam decizii care hranesc sinele nostru cel mai inalt. Ne ajuta sa traim viata de zi cu zi calauziti de cea mai inalta componenta a fiintei noastre – spiritul, constiinta – si astfel sa ne implinim destinul.

In acest curs vom explora cele 7 corpuri subtile si modul in care practicarea WuJi Gong ne permite sa accesam toate aceste corpuri prin stari de constiinta din ce in ce mai rafinate.
Fizic: Corpul fizic reprezinta baza incarnarii. Pe plan fizic, memoria colectiva a omenirii este depozitata in ADN-ul nostru. Scopul suprem al evolutiei umane este fuzionarea deplina a corpului fizic cu al 7-lea corp, corpul monadic, ceea ce permite reintegrarea corpului fizic in adevarata sa esenta.
2. Astral: Corpul astral este acel strat al aurei umane care depoziteaza si transmite toate emotiile si dorintele umane, de la cele mai josnice la cele mai nobile.
3. Mental: Corpul mental vibreaza la o frecventa mai ridicata decat emotiile si este alcatuit din gandurile noastre. El este influentat in mare masura de corpul mental colectiv al intregii omeniri.
4. Cauzal: Numit uneori si ‘suflet’, corpul cauzal corespunde corpului fizic, dar la un nivel superior. In el sunt depozitate toate virtutile sufletului uman ca o amprenta de memorie imprimata cu lumina.
5. Buddhic: Corpul buddhic reprezinta octava superioara a corpului astral. Prin urmare, el releva Adevarul pur conform caruia omenirea si toate planurile terestre constituie de fapt un singur organism. Odata ce v-ati ancorat pe deplin constienta in corpul buddhic, corpul cauzal se dizolva si reincarnarea in sensul obisnuit al cuvantului nu mai este necesara.
6. Atmic : In calitatea sa de octava superioara a corpului mental, corpul atmic permite fiintelor umane accesul la trepte de evolutie superioare, aflate in afara procesului de incarnare fizica.
7. Monadic: Desi nu este un corp in sensul obisnuit al cuvantului, monada constituie esenta primordiala eliberata de orice constrangeri a Constiintei Divine. El patrunde in lumea formelor prin corpul cauzal, ce reprezinta invelisul pe care-l foloseste pentru a se manifesta in lumile inferioare, si corespunde primului aspect al Sfintei Treimi – Vointa Divina.

WuJi Gong – simplu de invatat, una din cele mai puternice forme de lucru cu energia.
- Linisteste mintea
- Imbunatateste postura fizica
- Dormiti profund, va treziti revitalizati
- Necesita doar 12-15 minute pentru practica (forma scurta 3-4 minute)
- Ideal pentru oamenii foarte ocupati si stresati
- Practicata in secret timp de 800 de ani de catre maestrii taoisti
- Ideal pentru persoanele ce au dificultati in a simti Qi (energia)

Cursul se adreseaza atat celor care cunosc deja WuJi Gong si care vor avea ocazia sa aprofundeze forma, cat si celor care inca nu au invatat-o.

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/), fondator Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/) si raspandeste in lume invataturile despre Cheile Genelor (http://born-genius.com/). De asemenea, Andrew este fondatorul WuJi Gong - A Worldwide Awakening, http://wuji-gong.org/ , o organizatie non-profit care este prezenta in 17 tari de pe glob.

Data: Luni 11 mai, marti 12 mai, miercuri 13 mai, orele 19.00 – 21.30

Locatia: Bucuresti, U Business Center, sala Agat (etaj 1), bd. Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1 (langa metrou Piata Victoriei).

Pret: 220 lei (200 lei pentru cei care au mai studiat WuJi Gong cu Andrew Fretwell sau un instructor roman; 180 lei pentru studenti si pensionari).

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Puteti gasi multe informatii despre aceasta forma - provenienta, beneficii, explicatii, experiente ale oamenilor, posibilitatea de instruire - pe noul site in limba romana - http://wuji-gong.org/ro/

Iata aici un video cu Andrew Fretwell demonstrand forma:
https://www.youtube.com/watch?v=GKDhdGuIiek

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1797
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3266 zile, 20 Apr. 2015

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .