poze salonul de fotografie la sala palatului bucuresti

Salonul de Fotografie la Sala Palatului, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Mai 2010 10:00
Sala Palatului: Ion Campineanu 28

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Eveniment unic in Romania - Salonul de Fotografie, 27 30 mai 2010, Sala Palatului, Bucuresti, insotit de expozitia Hiroshi Watanabe, cunoscut artist de origine japoneza, tot o premiera in Romania.

Salonul de fotografie este evenimentul unic in Romania care reuneste universul fotografiei profesioniste si cea de amator; salonul grupeaza sub aceeasi cupola expozitionala marile marci ale lumii imaginii, fabricanti, distribuitori, dar si scoli si grupari profesionale. Salonul are o tematica completa si densa : aparate de luat vederi foto sau video, softuri, dispozitive de proiectie, materiale de laborator, laboratoare, imprimante, consumabile, periferice, albume, accesorii, servicii, editare etc.

Salonul se adreseaza tuturor profesionistilor meseriilor care tin de imagine, cat si amatorilor si publicului pasionat. El prezinta toate noutatile marcilor internationale din domeniul fotografiei. Un loc al schimburilor de idei, cunostiinte si pasiuni, salonul va propune, timp de 4 zile, un program exceptional de intalniri, conferinte, expozitii, ateliere si dezbateri, cu participarea celor mai importanti actori ai acestui domeniu.

Salonul se va deschide cu o noutate in Romania, expozitia de fotografie a cunoscutului artist de origine japoneza, Hiroshi Watanabe. 30 de lucrari alb-negru tiparite de artist pe suport argentic sub titlul Kabuki Players vor fi expuse in spatiul de evenimente al Salonului, urmind ca dupa incheierea acestuia sa fie preluata de o galerie din Bucuresti pe o perioada de 2 luni.
De asemenea, salonul initiaza concursul Sunete urbane, deschis tuturor fotografilor amatori sau profesionisti.

Timp de 4 zile, Salonul de Fotografie propune cel mai complex spatiu dedicat fotografiei, un spatiu unde publicul se poate informa, dar si echipa.
Prin atenta sa conceptie si organizare, Salonul de Fotografie promite sa devina una dintre cele mai complete experiente fotografice!

Mai multe detalii: http://www.salonfoto.ro/#/home

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 728
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4560 zile, 23 Feb. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
  • Ai ceva de zis?

    .