poze expozi ie de pictura harun si marea de povesti

Expoziție de pictură - Harun si Marea de povesti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Mai 2014 15:00 - Vineri 6 Iunie 2014
Urbanesc - Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, sector 2, Bucuresti

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 40/100

Expozitia va avea loc la Urbanesc, situat in Strada Pictor Stefan Luchian, nr. Manifestarea expozitională găzduiește lucrări create de copiii înscriși la Clubul educațional Forest Academy la cursurile de Artă – Pictură și Modelaj, in timpul anului scolar 2013-2014. Expoziția cu vânzare “Harun și marea de povești”este organizată cu ocazia Zilei Internationala a Copiilor si are scop umanitar.

Clubul educational Forest Academy are placerea sa va invite sambata, 31 mai 2014, intre incepere orele 15.00 – 17.00 la vernisajul primei expozitii de arta realizata de copii, intitulata “Harun si marea de povesti”
Banii stransi in urma vanzarii lucrarilor vor fi donati unor copii talentati la pictura, dar cu o situatie financiara modesta, sub forma de materiale si auxiliare necesare picturii: seturi de pictura si desen, culori, pensule, panze si placaje, sevalete, carti si manuale.
Dupa vernisaj, copilasii care vor participa vor putea sa ia parte la un atelier coordonat de profesorul de arte de la Forest Academy, Petruta Banita, impreuna cu micii artisti expozanti in care vor incerca o tehnica inedita folosita in realizarea lucrarilor din expozitie. De asemenea, in perioada 2 – 6 iunie, in intervalul 11:00 – 12:00, sunt organizate o serie de ateliere la care vor participa copii din ciclul primar de la diferite scoli din Bucuresti, dar si copii de la un centru de plasament, cu care Clubul Educational Forest Academy are un parteneriat incheiat.

“Harun si Marea de povesti” este un proiect Forest Academy prin care ne dorim sa invelim Ziua Copilului intr-o poveste cu povesti… de viata. Sa ascultam povestile privindu-le prin ochii copiilor, sa le incurajam spontaneitatea si creativitatea, sa nu lasam sa moara povestile din copii, iar creatiile lor pline de culoare, expuse pe simezele Urbanesc, sa aduca petale de bucurie in vietile altor copii, la fel de talentati, dar care provin din medii nevoiase, care au paleta copilariei umbrita de neajunsuri.

Mai multe detalii: http://www.forest-academy.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 920

Eveniment postat de organizator

cristina tapoca

Adaugat in urma cu 3593 zile, 27 Mai. 2014

Adaugat de Forest Academy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .