poze expozitie de design contemporan carmen emanuela popa

Expozitie de design contemporan Carmen Emanuela Popa

Bucuresti , Bucuresti. Joi 3 Martie 2016 18:00 - Vineri 11 Martie 2016
Lascar Catargiu, nr. 50, Bucuresti

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 20/40

Expozitie de design contemporan la Centrul Rus de Stiinta si Cultura Bucuresti

Designerul roman Carmen Emanuela Popa va expune, in data de 3 martie 2016, la Centrul Rus de Stiinta si Cultura Bucuresti, o serie de obiecte vestimentare conceptuale care fac parte din noua colectie BD toamna / iarna 2016, dar si piese din prestigioasele colectii prezentate pe podiumurile internationale din cadrul evenimentelor de profil cum ar fi Mercedes Benz Fashion Week Russia sau Athens Xclusive Designers Week. Lucrari din colectiile Woman N, Soldatul Necunoscut Contemporan sau piese din prima colectie semnata Carmen Emanuela Popa, vor fi insotite de un numar de schite originale ale designerului. De asemenea, un element surpriza al expozitiei va marca vizual legatura artistico-afectiva a designerului de cultura si arta rusa. In cadrul evenimentului vor avea loc un moment coregrafic sustinut de Georgiana Dobre, un omagiu adus baletului clasic rus cu interferente contemporane, si, de asemenea, un recital pianistic oferit de Abel-Edison Corban.

"Multumesc pentru aceasta oportunitate extraordinara de a putea expune o parte din lumea mea interioara transfigurata in realitati imediate, intr-un spatiu atat de generos, prin amabilitatea D-nei Director Natalia Muzhennikova. Lucrarile expuse in cadrul acestui eveniment sunt o forma de expunere directa a atasamentului meu fata de arta si cultura rusa", spune designerul roman Carmen Emanuela Popa.

Expozitia poate fi vizionata in perioada 3 - 11 martie 2016.

Despre Carmen Emanuela Popa

Designerul a fost, inca de la o varsta frageda, foarte atrasa de lumea inconjuratoare, avand o viziune artistica profunda asupra reprezentarii ei, fie prin desene acuarela, apoi ulei pe panza, ca ulterior personajele sale sa imbrace o haina metafora care sa spuna totul despre modul in care acest caracter este impresionat de viata, sub toate formele ei de expresie, marturisind de fiecare data, in direct, felul lui de "a fi".

Recent, Carmen Emanuela Popa a militat pentru pace, la Paris. Haina Soldatului Necunoscut Contemporan a fost imbracata din nou, de aceasta data pe un podium real al strazilor, de Ziua Internationala a Pacii, pe 21 septembrie, 2015. Designerul a fost cuprins de emotie cand scanda "vive la paix", si parca, glasul soldatului necunoscut contemporan era aidoma celui din trecut, in esenta, universal. Carmen este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design, din cadrul Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, si Master in fashion design - Strategii de Moda si Costum, in cadrul aceleiasi universitati.

Pentru inceputul anului 2016, designerul a pregatit o noua colectie, BD toamna / iarna 2016, fundamentata ca de fiecare data pe creionarea impresiilor lasate de fenomenul maiestuos al trecerii fiintei umane prin lume.

www.carmenemanuelapopa.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1176

Eveniment postat de organizator

infinit

Adaugat in urma cu 2985 zile, 16 Feb. 2016

Adaugat de Infinit

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .