poze free will mihai florea

Free Will - Mihai Florea

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 6 Martie 2013 19:00 - Sâmbătă 6 Aprilie 2013
Anaid Art Gallery

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Mihai Florea este absolvent al Universităţi Naţionale de Artă Bucureşti. Debutul expoziţional a avut loc în 2011 la Anaid Art Gallery cu expoziţia personală „Eye Candy”, prin care discută într-o cheie ironico-comică societatea de consum în care trăim. Invitat în cadrul numeroaselor expoziţii de grup, pictura lui Mihai Florea continuă să incite privitorul de artă contemporană. După doi ani, Mihai Florea revine, la Anaid Art Gallery, cu cea de-a doua expoziţie personală intitulată „Free Will”.

„Free Will” este despre universul expandat, despre ce înţelegem prin noţiunile de timp, spaţiu şi realitate. Dictonul prin care trebuie parcursă expoziţia este „Păşeşte, din proprie iniţiativă dincolo de timp, spaţiu şi realitate”. Ce este real şi ce nu este real? Este real ceea ce vedem, trăim, simţim sau ceea ce credem că vedem, trăim, simţim? Timpul aşa cum îl înţelegem noi azi este timpul real sau timpul în care putem să proiectăm evenimente şi întâmplări care nu au legătură cu realitatea? Spaţiul oferă poziţionarea exactă, corectă sau este doar un cadru al unor realităţi multiplu reflectate?

„Free Will” este o expoziţie despre universuri posibile şi paralele, despre lumi multiple în care toate teoriile alternative şi viitoare posibile sunt reale, fiecare, în sine, reprezentând o „lume reală” sau un „univers real”, care cuprind tot ceea ce există şi ce poate exista.

„Free Will” este accesul în cadrul unei istorii alternative, ce implică un anumit tip de călătorie în timp. Este vorba de o călătorie inter-dimensională prin universuri paralele. În felul acesta poţi regândi trecutul, poţi schimba prezentul sau simula viitorul. Picturile şi instalaţiile din cadrul expoziţiei „Free Will” reinterpretează fără constrângeri trecutul şi anticipează mental viitorul.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1662
Cuvinte cheie: Bucuresti
gabriela

Adaugat in urma cu 2466 zile, 06 Mar. 2013

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 714

Alte Evenimente din Bucuresti
lupul pacalit

Lupul păcălit

Bucuresti, Bucuresti. 8 Dec 2019 - 8 Dec 2019
premiera tudor gheorghe degeaba 30 la bucure ti

Premiera Tudor Gheorghe – „DEGEABA 30” la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 21 Decembrie 2019
stefan banica concert extraordinar de craciun 2019

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2019

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 13 Decembrie 2019
bucovina tradi ionalul concert de sarbatori

Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 14 Decembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .