poze grand cosmos cel mai nou spatiu expozitional al bucurestiului
poze grand cosmos cel mai nou spatiu expozitional al bucurestiului poze grand cosmos cel mai nou spatiu expozitional al bucurestiului

Grand Cosmos, cel mai nou spatiu expozitional al Bucurestiului

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 12 Noiembrie 2013 12:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Bucuresti, 12 noiembrie 2013 – Grand Entertainment, divizia de leisure si divertisment a Baneasa Developments, inaugureaza in a doua jumatate a lunii noiembrie Grand Cosmos, un nou spatiu expozitional de amploare. Cea mai noua atractie din Baneasa Shopping City va aduce cele mai de succes expozitii tematice din lume, ce vor oferi noi perspective asupra unor lumi uitate sau greu accesibile. Expozitiile-eveniment vor oferi vizitatorilor o alternativa culturala cu un puternic rol educativ pentru toate varstele.

“Dinozauri Giganti din Argentina”, prima expozitie gazduita de Grand Cosmos, reprezinta o premiera pentru Europa Centrala si de Est. In Baneasa Shopping City vor putea fi vazute, pe langa reconstructii ale dinozaurilor vechi de milioane de ani, oase si oua fosilizate din timpul Mezozoicului. „Dinozauri Giganti din Argentina” prezinta istoria dinozaurilor argentinieni in toate etapele existentei acestora, descoperirile recente permitand o expunere cuprinzatoare a evolutiei lor de la cel mai mic dinozaur din perioada Triasic si pana la cele mai mari exemplare de la finalul Cretacicului. Vor fi expusi Panphagia Protos, dinozaur preistoric, vechi de 228 de milioane de ani si Austroraptor, al carui schelet dateaza de-acum 70 de milioane de ani si este considerat unicul exemplar din lume de acest fel. In ultimele decenii, Argentina a fost tara unde s-au realizat unele din cele mai fascinante descoperiri de fosile din lume. In anii 90 cercetatorii au gasit aici ramasitele unui dinozaur de tip T-Rex, ce detine si in acest moment recordul de cel mai mare ierbivor descoperit vreodata.
Vizitatorii ii vor putea intalni pe uriasii dinozauri argentinieni la Grand Cosmos timp de trei luni, pana in februarie 2014.
„Grand Cosmos este un concept expozitional permanent dedicat vizitatorilor din Baneasa Shopping City, mereu in cautarea divertismentului educational de calitate. Publicul nostru este deja obisnuit cu inovatiile pe care in permanenta le aducem atunci cand gandim continutul de entertainment pe care i-l punem la dispozitie”, a precizat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager in cadrul Baneasa Developments.
Programul expozitional de la Grand Cosmos va continua in 2014 cu alte doua evenimente de amploare: “Robot Zoo”, o incursiune in lumea robotilor, urmata de „Planet Shark”, o expozitie ce aduce rechinii la Bucuresti.
Grand Cosmos este situat in aripa de nord a Baneasa Shopping City, in cadrul Galeriei Feeria, si este parte a Grand Entertainment, divizie de leisure si divertisment a Baneasa Developments ce include si Grand Cinema Digiplex.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2392 zile, 12 Nov. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .