poze lansare de carte miercuri la marriott de ioana brusten

Lansare de carte ”Miercuri, la Marriott”, de Ioana Brusten

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Decembrie 2016 17:30
Librăria ”Mihai Eminescu” București (B-dul Regina Elisabeta nr. 16)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Editura EIKON vă invită marți, 20 decembrie 2016, începând cu ora 17.30, la Librăria „Mihai Eminescu” din București (B-dul Regina Elisabeta nr. 16), la lansarea romanului Miercuri, la Marriott, de Ioana Brușten.

„Prietenii sunt oglinzi cu memorie, care reflectă tot ceea ce suntem. Fideli martori de traseu. Prietenii cei mai buni - un accesoriu obligatoriu pentru orice viață, un comprimat pentru a ține sub control valoarea realității. Miercuri, la Marriott este o doză de prietenie între patru femei. Și dacă aveți impresia că asta nu se poate, vă invit să citiți romanul să vă convingeți!”
(Ioana Brușten)

„Mă întâlnesc astăzi cu ele. Cele trei prietene alături de care am scris copilăria și adolescența, cu majuscule și cu un nesfârșit entuziasm. Era o vreme când noi 4 eram nedespărțite. Locuiam în același bloc, la aceeași scară, am învățat la aceeași școală generală. Vara, băteam mingea împreună și ne măcelăream hainele, croind toalete fanteziste; iarna, patinam împreună, pretext de-ntâlniri și povești cu băieți. Am trecut prin mai multe vârste împreună, iubindu-ne, certându-ne uneori, împărtășind senzații, uimiri, istorii și secrete. Au fost nenumărate probleme de matematică rezolvate la telefon, de obicei, înaintea tezelor sau testelor – Amelia era maestra de netăgăduit; compuneri care circulau prin bloc, ca sursă de inspirație – aici, eu dețineam supremația; tot ce presupunea creație și îndemânare rezolva Miruna, iar Adela era cea care nu uita niciodată nimic, avea toate caietele, notițele, hârtiuțele și fișele posibile. Împreună, eram de-a dreptul redutabile. Am creat echipa de handbal a clasei... am făcut împreună prima mămăliguță cu brânză... și primele bezele... am fost la petreceri... ne-am povestit primele săruturi și primele decepții... am învățat ce-nseamnă încredere, strategie, șansă, ghinion, a înșela, a reuși, a străluci... Dar ce n-am făcut! Am reușit performanța să creștem, fără să ne pierdem pe drum. În ciuda tuturor încercărilor, pentru că, hai să ne-nțelegem, nu vorbim de povești cu zâne. Am avut și momentele noastre de întunecare. Numai că le-am depășit. Așa am susținut mereu. Acum suntem femei în toată firea și am avea nevoie să modelăm împreună albușul unor situații solicitante. Să-l batem, să-l punem în tavă și să coacem ceva bun. Bezele? O să aflăm suficient de repede, pentru că intermezzoul nostru e scurt. O zi, atât. Atât ne lasă lumea de care suntem obligate să ținem cont. Și propriile noastre sentimente de vinovăție. Ziua de azi. Miercuri.”

(Fragment din roman)

Invitați: Anca Florea, Antoaneta Cojocaru, Ioana Brușten
Moderator: Flavia Voinea

Detalii despre eveniment:
Maria Tutunaru 0733/13.11.45,
marketing@edituraeikon.ro
www.edituraeikon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 481

Eveniment postat de organizator

maria

Adaugat in urma cu 1258 zile, 19 Dec. 2016

Adaugat de mariatutunaru

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .