poze masinariile lui leonardo da vinci

Masinariile lui Leonardo da Vinci

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Iulie 2018 10:00 - Miercuri 8 August 2018
AFI Cotroceni, str Vasile Milea, nr 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 1/200

Expoziția „Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”, care include cele mai importante invenții ale lui Leonardo da Vinci, va fi găzduită în premieră de un mall din România, iar intarea este liberă!

În perioada 20 iunie – 15 septembrie, clienții AFI Cotroceni vor avea ocazia să viziteze în mod gratuit una dintre cele mai apreciate și impresionante expoziții internaționale. Exponatele, ce reprezintă unele dintre cele mai spectaculoase invenții ale geniului Leonardo da Vinci, vor fi dispuse în premieră într-un mall din România. Expoziția va fi inaugurată pe data de 20 iunie, de la ora 20:00, în zona cinematografului.

Leonardo da Vinci este una dintre cele mai emblematice personalități ale lumii, un geniu vizionar care deține mai multe recorduri impresionante, printre care se numără prima bicicletă, primul tanc sau cel mai vechi model de robot umanoid. Astfel, 45 de mașinării inventate sau proiectate de Leonardo da Vinci vor putea fi admirate în mod gratuit în cadrul expoziției din AFI Cotroceni. În plus, 15 dintre acestea sunt interactive, ceea ce va face experiența vizitatorilor și mai interesantă.

Aduse la viață de artizanii Muzeului Leonardo da Vinci din Florența, sub atenta supraveghere academică a profesorului Carlo Pedretti, recunoscut pentru studiul manuscriselor lui Leonardo da Vinci, mașinăriile sunt realizate din lemn și respectă în detaliu schițele din caietele lui da Vinci. În plus, ele vin însoțite de o copie a schiței originale precum și informații despre aplicațiile gândite de marele inventator.
De-a lungul timpului, expoziția „Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”a mai fost prezentă în alte 76 de orașe din țări de pe toate continentele și a reușit să atragă, fiecare dată, zeci de mii de vizitatori. Aceasta va fi deschisă pentru public în perioada 20 iunie -15 septembrie. Mai multe detalii despre expoziție vor fi disponibile pe www.aficotroceni.ro, pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/AFICotroceniB/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1659

Eveniment postat de organizator

gabor s

Adaugat in urma cu 2075 zile, 24 Iul. 2018

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .