poze teleporting hunters expozi ie de fotografie

Teleporting Hunters - expoziție de fotografie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Octombrie 2014 19:30

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Se iau o casă cu un trecut bogat în schimbări, o colecție de haine avant la lettre și puterea fotografiei de a imortaliza oameni, obiecte, stări într-un prezent perpetuu pentru ochiul celui care o privește. Despre proiect unii ar putea să spună că este eclectic. Alții pot vedea în el o doză de nostalgie. Însă conceptul este simplu: comprimarea urmelor trecutului și a noutății viitorului într-un prezent mai relativ decât timpul prin prisma privirilor subiective. Cu acest gând în minte, vă invităm la LOKAL Str. Eminescu Nr.57, vineri 17 octombrie de la 19.00 să descoperiți noua colecție a Ioanei Ciolacu captată în nuanțele timpului din fotografiile lui Alex Negulescu.

Alex Negulescu a început fotografia din plăcerea de a privi și capta lumea din perspetivă proprie. Ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă încă din 2010 pe mai multe continente.

Ioana Ciolacu face parte din noua generație de designeri de modă români. Cu un background de artă și arhitectură, surprinde în creațiile sale natura statică a clădirilor și în egală măsură latura fluidă a obiectelor vestimentare pret a porter. Este un creator de modă recunoscut pe plan internațional, cu multe premii în palmares, printre care: Designer for tomorrow, Berlin 2014, The future of fashion - Who's next, Paris 2014.

Pe scurt, despre Lokal: casa a fost construită și locuită de un comerciant de blănuri pe nume Tănăsescu, în 1891. După '46 când au venit comuniștii și au naționalizat casa, a fost un centru de recrutare militară. În anii ‘70, visavis de imobil s-a construit o clădire înaltă pentru diplomații din America de Sud, unitatea militară, fiind punct strategic a trebuit să se mute. După acest episod au venit producătorii de semințe pentru legume și fructe, cei cărora le datorează minunata curte, magnolie albă, nuc, corcoduș roșu, cireș amar, trandafiri, crini etc.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1482300938716017/?ref=74&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 727
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alex

Adaugat in urma cu 3425 zile, 15 Oct. 2014

Adaugat de negulescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .